Βαθμολογία

Ευρείες νίκες για Δρυμό και Λιβάδι

Τρίποντα για Κεραυνό Δρυμού και Γεωργάκη Ολύμπιο Λιβαδίου σε δύο αγώνες του 2ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Κεραυνός Δρυμού - Λάρισα 88 Σ Φ 4 - 2

Ο Κεραυνός Δρυμού επικράτησε της Λάρισας 88' με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Η γηπεδούχους ομάδα έχει -6 από την περασμένη σεζόν (γιατί δεν κατέβηκε στους τελευταίους τρεις αγώνες). Στο 25' ο Τζανέκας για τον Κεραυνό με σουτ έκανε το 1-0. Στο 30' ο Γκαντούνας Θ. με σουτ έκανε το 2-0, στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 45' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 και στο 48' κέρδισαν πέναλτι και έκαναν το 2-2.

Στο 78' ο Δρυστέλλας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και το 3-2 και στο 85' Γκαντούνας Θ. ανατράπηκε, το πέναλτι εκτέλεσε ο Γκαντούνας Γ. και έκανε το τελικό 4-2.

Κεραυνός Δρυμού (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ρουμπιές, Γκαντούνας Β. (80' Ζιώγας Θ.). Κοτός Α. (55' Ζιάρας), Τζανέκας (55' Αρσένης Δ.), Βλάχος, Τζήκας Α., Καλτέκης, Μπουμπουνάρας, Γκαντούνας Θ., Γκαντούνας Γ., Δρυστέλλας Α.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Ρήγας): Γαρυφαλλόπουλος, Ναστούλης (74' Ζαχαρούλης), Σδράλης, Κότης (71' Μακρής), Καψάλης, Κωνσταντίνου, Μήτρος, Τζαφάλιας, Μπουφίκος, Κουτσώνης (51' Σκουλίδας), Νταμάλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Τσολακίδης, Ντελέζος Θ.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου - Ορφέας Λάρισας 6 - 1

Σαρωτικός ήταν ο Γεωργάκης Ολύμπιος αφού πέτυχε έξι γκολ. Τα τέσσερα γκολ για το Λιβάδι πέτυχε ο Γκατζούνης Γ. Στο 3' ο Γκατζούνης Γ. ύστερα από πάσα του Γκρίζου πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0. Στο 35' πάλι ο Γκρίζος έδωσε στον Γκατζούνη και αυτός το σουτ και το 2-0.

Στο 40' ο Γκατζούνης το σουτ και το 3-0. Στο 50' ο Φτεργιώτης με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα για το 4-0. Στο 70' Τζημαγιώργης εκμεταλεύτηκε λάθος αμυντικού και έκανε το 5-0. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Γκατζούνης πέρασε όλη την άμυνα έκανε το σουτ στην κλειστη γωνία και το 6-0.

Ο Ορφέας μείωσε στο 80' όταν ο Καλαφάτης από πλάγια έδωσε στον Φαρμάκη, το σουτ απέκρουσε ασταθώς και στη συνέχεια μπήκε μέσα και έγινε το 6-1.
Για τον Ορφέα έχασαν ευκαιρίες οι Καλαφάτης και Φαρμάκης.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Καψάλης Γ., Αντωνίου (Θοδωρής Χ.), Μπίσμπας, Μπατζάκης, Καψάλης Α. (70' Σούρδης), Καπέτης, Φτεργιώτης Γ., Γκατζούνης, Τζημαγιώργης Τ., Τζημαγιώργης Β., Γκρίζος (75' Γκούμας).

Ορφέας Λάρισας: Μπραχουσάϊ, Καρβουνιάρης, Παπαδημητρίου Σ., Παπαδημητρίου Τ., Καλαφάτης, Φαρμάκης, Δασκαλάκης, Μπουντής, Ακριτίδης, Πρίφτης, Πνευματικός (60' Μπελιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Παπαγεωργίου, Τσούκας.