Βαθμολογία

Σάββας: «Απάντηση στην εγχώρια αλητεία»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό, με το οποίο πολλαπλασίασε τις πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ τόνισε πως οι νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη αποτελούν απάντηση στην εγχώρια αλητεία και υπογράμμισε τις επενδύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο και θέλησε να ευχαριστήσει. Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα και ικανή να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

«Εδώ και τρεις μήνες λέω πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει πολύ καλή ομάδα και ακόμα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ετοιμάζεται. Όλοι οι Έλληνες είναι περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα και ειδικά ο πρόεδρός μας Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει δώσει πολλά λεφτά για να φτιάξει αυτή την ομάδα, παρά τον πόλεμο που δέχεται.Οι νίκες του Ολυμπιακού είναι απάντηση στην εγχώρια αλητεία.

Είναι πολύ σημαντικό να ισοβαθμούμε με την Μπάγερν στο τέλος του πρώτου γύρου. Μεγάλο επίτευγμα αυτό. Ήταν φανταστικά τα αποτελέσματα ως τώρα και να σκεφτούμε πως έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Δεν ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό που τους κάνει περήφανους αλλά και τον πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη», είπε ο Θεοδωρίδης.