Βαθμολογία

Επίθεση σοκ σε Έλληνες δημοσιογράφους στο Ζάγκρεμπ

Αντιμέτωποι με Κροάτες χούλιγκαν βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (19/10) Έλληνες δημοσιογράφοι, που βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ για να καλύψουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη (20/10).

Οι Κροάτες ήταν γνωστό πως σκόπευαν να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα, αλλά τα όσα έγιναν στο κέντρο της πρωτεύουσας δεν έχουν προηγούμενο. Γι’ αυτό άλλωστε απαγορεύτηκε και η μετακίνηση φιλάθλων.

Ομάδα χούλιγκαν με κουκούλες αναζητούσαν στο Ζάγκρεμπ Έλληνες για να ξεσπάσουν το αναίτιο μίσος τους και δύο Έλληνες ρεπόρτερ του Ολυμπιακού είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους.

Θύματα έπεσαν οι Διονύσης Βερβελές και Γιώργος Στασινόπουλος, στους οποίους οι Κροάτες επιτέθηκαν με μαχαίρια. Όταν άρχισαν να φωνάζουν πως είναι δημοσιογράφοι, τότε οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή.

Το ευχάριστο είναι πως παρότι τρόμαξαν και έχουν υποστεί κάποια επιφανειακά τραύματα, αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν το ταχύτερο δυνατό στο ξενοδοχείο δίχως να χρειαστεί να μεταφερθούν σε κάποιο νοσοκομείο.