Βαθμολογία

«Όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, θα φύγει»

Συννεφιασμένη είναι η ατμόσφαιρα στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με τους οπαδούς της ομάδας να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους κατά την επιστροφή της αποστολής μετά τον αγώνα στο Φάληρο.

Ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας προς τους παίκτες, αλλά πρωτοβουλίες αναμένεται να λάβει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.  Ο «τίγρης» είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Ορίτζιναλ 21 το βράδυ της Δευτέρας (19/10) και έλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως άπαντες κρίνονται και πως όποιος δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του σωστά, θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, δίχως να ξεκαθαρίσει αν αναφέρεται στον προπονητή ή στους παίκτες.

Ο Μελλισανίδης πάντως φέρεται να δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα με την εμφάνιση της ΑΕΚ, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα ανεχθεί ανάλογη εμφάνιση στο μέλλον.

«Εγώ πονάω περισσότερο απ’ όλους. Δεν θέλω με τίποτα να ξαναδώ ανάλογη εικόνα από την ομάδα σε κανένα παιχνίδι. Θα τις βρούμε όμως τις λύσεις. Όποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του, θα φύγει από την ομάδα. Αυτό ισχύει για όλους. Όλοι κρίνονται», φέρεται να είπε στους οργανωμένους.