Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Ευχαριστημένοι, αλλά και στεναχωρημένοι»

Ο Ηρακλής προηγήθηκε δύο φορές, αλλά τελικά αρκέστηκε σε έναν ανέλπιστο βαθμό, τον οποίο κατέκτησε στις καθυστερήσεις και αφού δύο λεπτά νωρίτερα ο ΠΑΟΚ αστόχησε σε πέναλτι.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα (3-3), αλλά και την στεναχώρια του για το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα.

Εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι μέχρι το δεύτερο γκολ και επεσήμανε πως αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του είναι να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Μέχρι το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε τακτικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πρεσάραμε πάρα πολύ μπροστά και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Θα έλεγα ότι αν είχαμε περισσότερη ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα, θα δημιουργούσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Δεχθήκαμε "κρύα" γκολ και εκεί χάσαμε την ηρεμία μας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι, αλλά μέχρι το δεύτερο γκολ ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα, κυρίως την αυτοπεποίθηση μας σε συγκεκριμένες στιγμές του αγώνα. Τελείωσε το παιχνίδι και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια με καλούς αντιπάλους, όπως και σήμερα είχαμε έναν καλό αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και βλέπουμε τη συνέχεια», ήταν το αρχικό σχόλιο του Παπαδόπουλου.

Για την ομάδα του: «Πολλά νέα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα, μπαίνουν στην τακτική της ομάδας απέναντι σε καλούς παίκτες. Αυτά τα παιδιά γίνονται άντρες Σούπερ Λίγκα και είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά θα είναι και καλύτερα. Έχουμε χτίσει μία βάση για τα επόμενα χρόνια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να εμψυχώσουμε τους παίκτες για να δούμε τη συνέχεια. Πρέπει να δω ξανά το παιχνίδι, για να δω τα λάθη που κάναμε μετά το 60΄, γιατί μέχρι τότε είχαμε τον έλεγχο κατά την άποψη μου».

Για τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του: «Δεν νομίζω ότι είναι τόσο πολύ η αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας, όσο η ατομική τακτική του κάθε παίκτη. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα».

Για το αδύναμο σημείο του ΠΑΟΚ: «Δουλειά μας είναι να αναλύουμε τον αντίπαλο και να βλέπουμε τα μειονεκτήματα του. Επιλέξαμε να πρεσάρουμε ψηλά, γιατί πίστευα ότι με αυτό το τρόπο, ο ΠΑΟΚ δε θα είχε ηρεμία και θα είχε εκνευρισμό. Για 90΄λεπτά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας την τακτική και να μη χάνουμε τη συγκέντρωση μας».

Για τις αλλαγές του: «Τη στιγμή που έγινε η αλλαγή δεν υπήρχε η εντολή να πάμε πίσω. Είχαμε πρόβλημα στον άξονα με τον Τζιόλη και τον Σάμπο να παίζουν χωρίς πίεση. Ο Τζιόλης είναι παίκτης κλειδί για τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι όταν μπήκε ο Νίκος ισορροπήσαμε, αλλά η ατομική τακτική στη φάση του δεύτερου γκολ δεν ήταν καλή».