Βαθμολογία

Μπουονανότε: «Το σκορ δεν δείχνει τη διαφορά των δύο ομάδων»

Την επιθυμία του να παίζει περισσότερο εξέφρασε ο Ντιέγκο Μπουονανότε μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη, στον οποίο αγωνίστηκε ως αλλαγή για περίπου μισή ώρα.

Ο Αργεντινός έριξε την μπηχτή του για τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά παράλληλε πρόσθεσε πως το τελικό 4-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων.

«Σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Είναι δυσάρεστο για μας. Νομίζω ότι μέχρι το δεύτερο γκολ η ομάδα μπορούσε και ανταποκρινόταν. Το σκορ δεν δείχνει τη διαφορά των δυο ομάδων, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς. Όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ δεν υπήρχε επιστροφή.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Δε συμφωνώ ότι υπάρχει διάφορα δυναμικότητας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ όπως φάνηκε σήμερα. Και οι δυο έχουν καλούς παίκτες όπως και οι άλλες ομάδες», δήλωσε ο Μπουονανότε.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός, είπε: «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, αυτός που ξέρει και εγώ δέχομαι τις αποφάσεις του. Πάντα θέλω να παίζω, ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει και το ξέρει ο προπονητής. Όταν μπαίνω προσπαθώ για το καλύτερο αλλά αυτός ξέρει».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, ξέρουμε ότι έχουμε απομακρυνθεί από τον Ολυμπιακό αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».