Βαθμολογία

Διορία στον Εσιέν και βελούδινο «διαζύγιο»

Ο Γιάννης Αλαφούζος στήριξε δημόσια τον Μίκαελ Εσιέν, αλλά είναι δεδομένο πως ο προβληματισμός είναι διάχυτος τόσο στη διοίκηση, όσο και στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Οι διαδοχικοί τραυματισμοί και οι ενοχλήσεις, που δεν φεύγουν, έχουν κρατήσει ανενεργό τον Γκανέζο χαφ και η υπομονή στο «πράσινο» στρατόπεδο έχει αρχίσει να εξαντλείται.

Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως αν δεν καταφέρει να προσφέρει στο προσεχές διάστημα, η συζήτηση για την αποχώρησή του θα φουντώσει και το «αντίο» θα είναι κοντά.

Ουσιαστικά έχει τεθεί μία άτυπη διορία στον Εσιέν, ο οποίος αν μέσα στον επόμενο μήνα δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα της εξόδου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται διατεθειμένος να «καθίσει» στο συμβόλαιό του. Αυτή την πρόθεσή του τουλάχιστον φέρεται να έχει μεταφέρει στο κοντινό του περιβάλλον.

Ο 32χρονος μέσος δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τους «πράσινους» και σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση για «διαζύγιο», θα είναι βελούδινο.

«Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Μου έχουν φερθεί καταπληκτικά απ΄ την πρώτη στιγμή και θέλω να τους το ανταποδώσω. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά να παίξω ποδόσφαιρο. Γι΄ αυτό προσπαθώ, για να παίξω και να βοηθήσω», φέρεται να είπε ο Εσιέν σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay».

Γίνεται κατανοητό, πως το σίριαλ Εσιέν δεν θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα και θα πέσουν τίτλοι τέλους αν ο Γκανέζος δεν πατήσει σύντομα το πόδι του στο χορτάρι για επίσημο ματς του Παναθηναϊκού.