Βαθμολογία

Αρκετά προβλήματα για τον Τούντορ

Mε δύο προπονήσεις συνεχίστηκε) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι του Καυταντζόγλειου με τον Ηρακλή. Το πρωινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα ο Ιγκόρ Τούντορ εστίασε την προσοχή των παικτών του στην κυκλοφορία της μπάλας με γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Κροάτη τεχνικό, καθώς ο Μυστακίδης υπέστη κάκωση και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, την ίδια στιγμή που οι Τζαβέλλας και Ζάιρο ταλαιπωρούνται από ίωση.

Παράλληλα, ο Μακ δεν προπονήθηκε το απόγευμα για λόγους αποφόρτισης, ο Σαββίδης αποχώρησε προληπτικά από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ ο Κίτσιου έκανε θεραπεία και ο Κωνσταντινίδης θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Τσίμιροτ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε ο Χαρίσης, που προπονήθηκε κανονικά, παρά το ότι είχε πάρει άδεια από τον Τούντορ λόγω της συμμετοχής του στο ματς που έδωσε η Εθνική Ελπίδων την Τρίτη (13/10) με την Πορτογαλία. Την Πέμπτη (15/10) οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.