Βαθμολογία

Λουκίνας τριετίας

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος όπως αναμενόταν ολοκλήρωσε και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του με τη διοίκηση του Ηρακλή και υπέγραψε τη Δευτέρα (12/10) το νέο του συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του «Γηραιού», Σπύρος Παπαθανασάκης, έκανε την ανακοίνωση, ενώ το «παρών» στα γραφεία της ΠΑΕ έδωσε και ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 24χρονος επιθετικός μετά και τις υπογραφές τόνισε:

«Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για μένα, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και τον προπονητή για την στήριξη τους προς το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, μόνο να υποσχεθώ ότι μαζί με τους συμπαίκτες θα προσπαθήσουμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τέλος καλό όλα καλά. Θα είμαι 100% προσηλωμένος για να βοηθήσω την ομάδα.

Η ομάδα έδειξε βελτίωση στα τελευταία ματς. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς και όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες με τον ΠΑΟΚ, θέλω να σκοράρω όπως σε κάθε ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε πως: «Είμαστε χαρούμενοι, ο παίκτης αυτός πέρσι μας βοήθησε πολύ με τα 15 του γκολ για να πετύχουμε τον στόχο του», ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του και του ευχήθηκε να είναι σιδερένιος.