Βαθμολογία

Τα λένε με Λάφερτι τον Δεκέμβριο

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τόσο φαίνεται πως θα αυξάνονται και οι φήμες για τον Κάιλ Λάφερτι και τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους, αλλά θα κινηθούν για την απόκτησή του μόνο αν τεθεί θέμα αποχώρησης κάποιου από τους επιθετικούς που έχουν, σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την ΠΑΕ.

Όσο για τους Άγγλους, ισχυρίζονται πως οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και τον Δεκέμβριο θα υπάρχει ραντεβού ανάμεσα στον εκπρόσωπο του 28χρονου και το «τριφύλλι».

Ωστόσο, τις εξελίξεις με ενδιαφέρον παρακολουθεί και η ΚΠΡ σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα μια και είναι αρκετά πιθανό να πουληθεί ο βασικός επιθετικός της Τσάρλι Όστιν.

Τέλος, ο Λάφερτι θα αποχωρήσει από τα «καναρίνια» και το παραδέχτηκε επί της ουσίας και με δηλώσεις του στη Mirror: «Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να συνεχίσω να σκοράρω με την Εθνική ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας και να κάνω εντύπωση στη Νόριτς. Αλλά εάν έρθει ο καιρός να αποχωρήσω, θα αδράξω την ευκαιρία. Δεν έχει νόημα για να μένα, να παραμένω στον πάγκο ή να παίζω για 15 λεπτά, ενώ μπροστά μου έχω ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Θα προσπαθήσω έως τον Ιανουάριο, αλλιώς θα έχω μία συζήτηση με τον προπονητή».