Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Ελευθεραί και Βούναινα

Ελευθεραί και Βούναινα αναμετρήθηκαν την Κυριακή (11/10) με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο φινάλε από έναν βαθμό (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς ήταν όμορφο ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στην λεπτομέρεια. Στο πρώτο κιόλας λεπτό κόρνερ από τον Τσαπράζη Κ. ο Φαρμάκας πήρε την κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ ο Κουσιάς.

Στο 6’ καλό σουτ από τον Χατζηλιάδη Σάββα, με δυσκολία έπιασε ο Κουσιάς. Στο 10’ ο Ευστρατίου χτύπησε το φάουλ, έκανε το σουτ ο Μέκρας Γ., έβγαλε σε κόρνερ ο Καραποστόλης.

Στο 25’ μεγάλη στιγμή για το Ελευθεραί, όταν έκανε το σουτ ο Καββαδίας από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, έδιωξε όμως ο Τσαπράζης Σ.

Στο 40’ κόρνερ από τον Τσαπράζη Σ. σε κόρνερ ο Κουσιάς. Στο 59’ ωραία κάθετη πάσα του Μέκρα Γ., ο Καββαδίας πέρασε και τον κίπερ και έκανε το 1-0.

Στο 61’ ο Τσαπράζης Κ. εκτέλεσε το φάουλ ο Φαρμάκας με προβολή έκανε το 1-1. Επτά λεπτά μετά ο Σκαπέρδας βρέθηκε τετ α τετ πλάσαρε, έβγαλε σε κόρνερ ο Καραποστόλης. Από δύο καλά σουτ για το Ελευθεραί με τον Ευστρατιάδη και Θεοδώρου απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Επίσης δύο καλά σουτ για τα Βούναινα με τον Τσανά και Τσαπράζη.

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Κουσιάς, Μαρούδας (67’ Τζέος), Κατσαβριάς, Σαράντης, Ευστρατιάδης, Καραγιάννης, Σκαπέρδας (75’ Λεμονής), Μέκρας Γ. (60’ Καβράκος), Ευστρατίου, Θεοδώρου, Καββαδίας.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος Γ. (70’ Μουτσάκας), Ακρίβος, Τσαπράζης Σ., Φαρμάκας (87’ Τζιάτζιος), Μερτζανίδης, Χριστουδούλου, Χατζηλιάδης Γ., Τσανάς, Τσαπράζης Κ. (55’ Μαρβαντάι), Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Τέγος Δ., Τέγος Α.