Βαθμολογία

Ροντέο με νικητή τον Παναγροτικό

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των Ταμπάκικων, όπου οι Αμπελόκηποι υποδέχτηκαν τον Παναγροτικό Νίκαιας, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές με το εντυπωσιακό 3-5, για την 5η αγωνιστική της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Νίκαιας, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Χριστοδούλου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, στέλνοντας την στην αντίπαλη εστία και σημειώνοντας το 0-1.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι του Άκη Ταυλαρίδη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 38’, με τον Τσιόγκα, που σημείωσε το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παλαμίδας έβαλε μπροστά για πρώτη φορά το παιχνίδι τους Αμπελόκηπους, όταν με πλασέ έκανε το 2-1, στο 50ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Πανδρεμένου, έπειτα από σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου, πέντε λεπτά αργότερα σε 2-2.

Στο 70’, η Νίκαια πέτυχε κι άλλο τέρμα, όταν ο Ολαμάνι, βρήκε με πάσα τον Χριστοδούλου, που σημείωσε το 2-3, όμως ο Παλαμίδας σκόραρε και δεύτερο τέρμα για τους Αμπελόκηπους, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 78ο λεπτό. Στο 80’, ο Τριανταφυλλόπουλος, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Βακουφτσή και σημείωσε το 3-4 για την Νίκαια, ενώ το τελικό 3-5, διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό ο Χριστοδούλου, με ατομική ενέργεια, σημειώνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Βακουφτσής, Γούτος, Παπαδημητρίου (75’ Θεοχάρης), Καραούλης, Ποτόσογλου (65’ Ραχωβίτης), Δόνος, Τσιόγκας, Σαγάνης, Παλαμίδας, Ντε Λα Ρόσα, Θανασάκης (70’ Μπλάνας).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Γρηγορίου, Τίκας, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος, Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Τσιάρας (46’ Ανδρεόπουλος), Παπακώστας (75’ Ψαθάς), Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου, Καραφέριας (60’ Ολαμάνι).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Νίκζας, Παραφέστας.

Γιώργος Μητσιούλης