Βαθμολογία

Τους έκοψε την φόρα η Ανάβρα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νέες Καρυές/Ολύμπικ και Προοδευτική Ανάβρας, με τις δύο ομάδες, να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Η Ανάβρα μάλιστα, κατάφερε να κατακτήσει έτσι, τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό, όταν ο Κουρούκας Μ., κατάφερε να κερδίσει τον Παπαϊωάννου και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 0-1 και αιφνιδιάζοντας έτσι τους γηπεδούχους.

Τελικά, η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, κατάφερε να φτάσει στο γκολ και να ισοφαρίσει, όταν στο 87ο λεπτό, ο Τσινούδης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Σπανός με κεφαλιά, διαμόρφωσε το 1-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Νέες Καρυές/Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Γκούγκλας (68’ Γκαντούνας), Σέντζας, Περδίκης Νικ., Καψαλός, Τσουρής (75’ Περδίκης Σωτ.), Σιδέρης, Μανώλης, Σπανός, Τσινούδης, Μήλιος (46’ Καραπετσάνης).

Προοδευτική Ανάβρας: Φιλοκώστας, Χαϊδούλης, Χονδροδήμος, Δεσπόπουλος, Κουρούκας Ι., Γιαννουλέας, Μαλλιάρας (85′ Κώτσιας), Γκέρσι, Χαλκιάς, Σιμούλης (25′ Μαγαλιούλης, λ.τ.), Κουρούκας Μ.

Διαιτητής: Στεργίου Βοηθοί: Καραγιάννης, Ακρίβος.

Γιώργος Μητσιούλης