Βαθμολογία

Νίκη πρωτιάς για το Συκούριο

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου, απέναντι στον Δολιχιακό και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μοιραζόμενος την πρώτη θέση, με τον Όλυμπο Γόννων. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πέρα από τα δύο τέρματα που πέτυχαν έχασαν και πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Κάτσας, στο 25ο λεπτό, βρήκε τον Τζατζάκη, που σημείωσε το 1-0, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55ο λεπτό, το Συκούριο, πέτυχε και δεύτερο τέρμα, πανομοιότυπο με το πρώτο, μιας και πάλι ο Κάτσας βρήκε τον Τζατζάκη, που έκανε το 2-0.

Μάλιστα, στο 71’, το Συκούριο, είχε και δοκάρι, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Κόκκινος, Πικούλης και Τζατζάκης. Από την άλλη, ο Δολιχιακός, το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να μειώσει σε 2-1, όταν ο Σαπάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαρμάκα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Δολιχιακός, έχει παράπονα από την διαιτησία σε αυτό το παιχνίδι.

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης (75’ Λανάρας), Κάτσας, Αλμυρούλης, Γκανάτσιος, Ανδρώνης, Δεληγιάννης, Κόκκινος, Τζατζάκης, Πικούλης (46’ Κουκουτσέλος), Τασιός (70’ Τσάκε Ερ.).

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μιφτάρι, Κουτσογιάννης, Σουγλής Στεφ., Σαπάκος, Μητούλας (80’ Καντολάρι), Ζιάκος, Σένκα (20’ Κότυλης), Σουγλής Κ. (75’ Τζήκας), Ντόκος, Παναγιώτου.

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Βοηθοί: Μάνος, Τσαπράζης.

Γιώργος Μητσιούλης