Βαθμολογία

Πολλά γκολ στη Μελιβοία με νικητή τον Φιλοκτήτη

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αστέρα Τυρνάβου με σκορ 4-3 σε ένα ματς με πολλά γκολ. Στο πρώτο λεπτό για την Μελιβοία ο Πασιάς Δ. με πλασέ ύστερα από σέντρα του Γκουντάρα έκανε το 1-0. Στο 9’ ο Γεωργούλας Θ. με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Ο Αστέρας στο 40’ με τον Μπαντή Γ. με σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 65’ ο Καρακώστας Σ. με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για τον Αστέρα (2-2). Στο 85΄ο Πασιάς Π. με σουτ έκανε το 3-2. Στο 90’ ο Γαλάνης Π. κέρδισε το πέναλτι και ο Μπαντής Γ. έκανε το 3-3. Στο 95’ ο Καπετάνιος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 4-3. Αποβλήθηκε στο 80’ ο Μυλωνάς της Μελιβοίας.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θ., Ρέντζας, Παπαηλίας, Πλατσάς, Πασιάς Π., Μυλωνάς, Γεωργούλας Θ., Ντούμος (40’ Τσίκο), Πασιάς Δ., Γκουντάρας (75’ Μπουζώνας), Καπετάνιος.

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Παναγιώτης Πάσιος): Μπαντής Χ., Λάζος Α., Γκαραγκούνης Χ., Γαλάνης Π., Λάζος Γ., Τσακίρης Κ. (90’ Μαυρίδης), Πάσιος Π. (65’ Καρακώστας Γ.), Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Λ. (73’ Τάκης), Γκαραγκούνης Σ., Καρακώστας Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Κομισόπουλος, Ντελέζος Θ.

Βάσω Γκατζούλη