Βαθμολογία

Επιτέλους χαμόγελα στον Πλατανιά

Αν και η εικόνα του Πλατανιά στα πρώτα παιχνίδια ήταν αρκετά καλή, δεν μεταφράστηκε στην ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή στις πρώτες αγωνιστικές.

Το ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη όμως επανέφερε επιτέλους τα χαμόγελα, με την ικανοποίηση του Γιώργου Παράσχου να είναι εμφανέστατη, θεωρώντας πως το αποτέλεσα αυτό μπορεί να προσφέρει την απαιτούμενη ώθηση.

Ο έμπειρος τεχνικός θα ήθελε αυτή τη στιγμή να μην ακολουθεί διακοπή για να εξαργυρωθεί η καλή ψυχολογία, αλλά τουλάχιστον θα έχει το χρόνο για να δουλέψει στις αδυναμίες.

Ο Παράσχος μάλιστα δεν έχασε καθόλου χρόνο και με την επιστροφή του Πλατανιά στη βάση του κάλεσε τους παίκτες για προπόνηση.

Οι Κρητικοί, λοιπόν, γυμνάστηκαν κανονικά τη Δευτέρα (6/10) και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους τρεις παίκτες, που αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Ο Γιακουμάκης έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα, ο Γκνιάτιτς έχει δεχτεί δυνατό χτύπημα κοντά στον αστράγαλο και ο Ντίνας έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ως εκ τούτου έμειναν εκτός προγράμματος. Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό σε περιορισμένο χώρο.