Βαθμολογία

Βεργέτης: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Ένα ακόμη ματς χωρίς νίκη, ένα ακόμη ματς που ο Αστέρας Τρίπολης δεν ήταν καλός... Οι Αρκάδες άφησαν δύο βαθμούς εντός έδρας με τον Πλατανιά επιβεβαιώνοντας πως παρουσιάζονται προβληματικοί τον τελευταίο καιρό.

Ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου είπε μεταξύ άλλων πως δεν καταλαβαίνει γιατί οι παίκτες του νιώθουν πίεση, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει άπαντες να δουλέψουν στη διακοπή.

Αρχικά είπε: «Σήμερα κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν είχαμε ταχύτητα, δεν είχαμε ρυθμό, δεν πρεσάραμε. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ταχύτητα, ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε κάποιες φάσεις για να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει στεναχώρια και προβληματισμός στην ομάδα. Υπάρχει διακοπή, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για να βελτιωθεί η εικόνα μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει. Στα άκρα σε εξωθεί το ματς. Είχαν πολύ κόσμο στον άξονα και πήγαμε από τα άκρα. Ήμασταν προβλέψιμοι, ήμασταν αργοί στις αντιδράσεις μας».

Για την ενδεκάδα και το αν έχει ευθύνη: «Ευθύνη υπάρχει στον προπονητή, αλλά οι λύσεις που είχαμε στην διάθεσή μας, βασιστήκαμε σε αυτές. Περιμέναμε μια καλύτερη εικόνα από τα παιδιά».

Για το αν υπάρχει πίεση και άγχος: «Εκλαμβάνω μια πίεση από την πλευρά των παικτών και δεν έχει εξήγηση, γιατί δεν υπάρχει από κάπου αλλού. Δεν μπορώ να κατανοήσω την αιτία που υπάρχει στους παίκτες».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και να το αλλάξουμε. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα».