Βαθμολογία

«Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

Αφεντικό και στην Τούμπα αποδείχθηκε ο Ολυμπιακός, που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ με 0-2 και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Στα θετικά της αναμέτρησης πως δεν συνέβη το παραμικρό και μετά το τέλος του αγώνα άπαντες μιλούν για τους πρωταγωνιστές, αλλά και την εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Το ίδιο έκανε και ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος αφού αποθέωσε τον Ρομπέρτο όσο ο Ισπανός παραχωρούσε δηλώσεις, σχολίασε τη συμπεριφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

«Έρχομαι στην Θεσσαλονίκη 23 χρόνια, αυτό το κλίμα ήταν το καλύτερο. Δεν συνέβη το παραμικρό, η αστυνομία έκανε ότι μας υποσχέθηκε και ότι ήταν δυνατό. Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την σημερινή συμπεριφορά τους. Πρέπει να ήταν επηρεασμένοι και από όσα είπε ο Σαββίδης πριν δύο μέρες μετά το ματς με την Ντόρτμουντ», είπε ο εκ των προέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όσο για το αν αυτή η νίκη είναι νίκη τίτλου, απάντησε πως «δεν είναι νίκη τίτλου, θα είναι όταν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μαθηματικά. Ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί σε όποιο γήπεδο και με όποιον αντίπαλο να παίζει και να κερδίζει».