Βαθμολογία

Ελευθερόπουλος: «Με λυπεί η εικόνα μετά το 1-1»

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Πανθρακικός με το 1-3 από τον Λεβαδειακό και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν φυσιολογικό να εμφανιστεί προβληματισμένος μετά το τέλος της σαββατιάτικης (3/10) αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Θρακιωτών τόνισε ότι ένιωσε λύπη για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων και υπογράμμισε ότι προσδοκά σε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Προηγηθήκαμε, τα παιδιά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Χάσαμε ευκαιρίες και στη φάση του Βάλτερ ένας θρίαμβος μετατρέπεται σε μία δύσκολη μέρα για όλους μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλα τα κομμάτια. Ελπίζουμε να εμφανιστούμε μετά τη διακοπή καλύτεροι.

Κυρίως οι πρώτες δύο αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Η τρίτη αλλαγή έγινε για να πιέσουμε. Οι απουσίες είναι απουσίες, το ζητούμενο είναι αυτοί που είμαστε. Μεγαλώνει η ψαλίδα. Δεν έχουμε μαζέψει πόντους και αυτοί μένουν. Κανείς δεν θα θυμάται ότι παίξαμε καλά, αλλά το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει και να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Εμένα με λυπεί η εικόνα μετά το 1-1. Το ίδιο πάθαμε και στην Νέα Σμύρνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Από τη μέρα που αναλάβαμε είχαμε δεχθεί ένα γκολ. Σήμερα μέχρι το 83' ήμασταν στο 1-0. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δούμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο. Ο καθρέφτης για μένα είναι οι προπονήσεις», δήλωσε ο Ελευθερόπουλος.