Βαθμολογία

Ο Τριανταφυλλόπουλος καθάρισε για τον Παναγροτικό

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Τριανταφυλλόπουλο, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Παναγροτικός Νίκαιας, κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-0 τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και να κατακτήσει έτσι το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, στο 20ο λεπτό, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θωμά Γεωργούλα, σημειώνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Νίκαια, είχε φάσεις και με τους Χριστοδούλου και Μπούκα, χωρίς όμως να πετύχει και κάποιο ακόμα τέρμα.

Από την άλλη, ο Φιλοκτήτης απείλησε κυρίως με τον Καπετάνιο και τον Ρέντζα, ενώ ο πρώτος, στο 85ο λεπτό, ανάγκασε τον Γρηγορίου να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα και να διαφυλάξει το μηδέν για την εστία του.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι, έχουν παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού, για ένα γκολ του Ρέντζα, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά και για κάποιες άλλες φάσεις.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Γρηγορίου, Τίκας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Πανδρεμένος, Τσιάρας (70’ Γεωργάκας), Ψάθας (75’ Παπακώστας), Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου, Καραφέριας (55’ Μπούκας).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θωμ., Ρέντζας, Παπαηλίας, Πλατσάς, Γκουντάρασ Νικ. (46’ Τζίκο), Μπουζώνας (55’ Ντούμος), Γεωργούλας Θεοδ., Πασιάς Παν., Πασιάς Δημ., Καπετάνιος, Γκουντάρας Ηλ. (65’ Μυλωνάς Χρ.).

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Πατέτσος, Τσακνάκη.

Γιώργος Μητσιούλης