Βαθμολογία

Η Δόξα του χάλασε το σερί

Η Δόξα Αργυροπουλίου, κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-0 τον Όλυμπο Γόννων, χαλώντας του έτσι το σερί των νικών που είχε μέχρι στιγμής στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Νίκου Παπανικολάου, πέτυχε ο Μπέλτσιος, στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, τόσο με τον σκόρερ, αλλά και με τους Τίγκα και Γωγάκο.

Στο 80ο λεπτό, η Δόξα, έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Στέλιος Μπαχτσεβάνος του Στέλιου, αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα. Είχε προηγηθεί και η αποβολή του Κανταρίνου από την πλευρά των Γόννων, στο 29ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Γόννοι, έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, όχι όμως από τους επόπτες.

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσεβάνος Στ. του Αλκ., Μπαχτσεβάνος Σ. του Χρ., Δεμέστιχας, Καρράς, Πέρπερας, Τσούτσας, Χαρισούλης (72’ Ντιντόκας), Ριζούλης (65’ Βλιώρας), Τίγκας (75’ Μπούζο), Μπέλτσιος, Γωγάκος.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Κανταρίνος, Γραβάνης, Τσιαπλές, Τσιουτσιούμης, Τσούγιας, Μπαμπαλιούτας (33’ Τσιντζιλώνης), Καραγκιόζης (85’ Τάχας), Καλούσης (63’ Ζάρρας), Μάντζιαρης Νικ., Ριζούλης.

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Νίκζας, Μάνος.

Γιώργος Μητσιούλης