Βαθμολογία

Μοιρασμένα όλα στη Ραχούλα

Δόξα Ραχούλας και Βούναινα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) στο τελικό 1-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν για την Ραχούλα όταν στο 12’ ο Αργυρακούλης μόνος του τετ α τετ πλάσαρε άουτ, στο 18’ ο Δημόπουλος πλάσαρε μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καραποστόλης.

Τα Βούναινα ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25’ με τον Χατζηλιάδη Σ. ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 0-1. Στο 44’ ο Δημόπουλος έβαλε ξανά τη Ραχούλα στο παιχνίδι, όταν πήρε εξαίρετη πάσα από τον Αργυρακούλη και με πλασέ έκανε το 1-1.

Ένα λεπτό μετά η Ραχούλα έχασε μοναδικό τετ α τετ με τον Κουρμπάτι. Στο δεύτερο μέρος είχαν τον πρώτο λόγο τα Βούναινα με τον Τσανά στο 70’ να πλασάρει και τελευταία στιγμή να σώζει αμυντικός της Ραχούλας και στο 75’ το σουτ του Χατζηλιάδη Σ. να βγάζει σε κόρνερ ο Ζεϊμπέκης.

Στο 80’ ακυρώθηκε γκολ για τα Βούναινα με τον Τσανά ως οφσάιντ και στο 90’ ο μοναδικός Ζεϊμπέκης με φοβερή εκτίναξη κράτησε ανέπαφη την εστία του σε εκείνο το χρονικό διάστημα βγάζοντας το πολύ καλό σουτ του Τσαπράζη Σάββα.

Δόξα Ραχούλας (Άρης Πατσής): Ζεϊμπέκης, Ζητούνης, Θεοχαρούλης, Τσέλιγκας (33’ λ.τ. Κόγιος), Διαμάντης, Τσακαβίτης, Κουρμπάτι, Τέγος, Δημόπουλος (72’ Κόγκουρας), Κουμπόλι, Αργυρακούλης (88’ Μηταλούλης).

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποτσόλης, Χατζηλιάδης Γ., Ακρίβος, Τσαπράζης Στ., Φαρμάκας, Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τριτόπουλος, Τσανάς, Τσαπράζης Κ., Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Αναστασίου, Δεληγιάννη.

Βάσω Γκατζούλη