Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει ο Δολιχιακός

Ευρεία νίκη με σκορ 5-0 πήρε ο Δολιχιακός, απέναντι στο Ελευθεραί, για την 4η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Κώστα Καζάκη, ήταν καταιγιστική και έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, όταν μόλις στο 12’ ο Παναγιώτου άνοιξε το σκορ για το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης, σημείωσε το 2-0 στο 19’, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του.

Από την άλλη, το Ελευθεραί, προσπάθησε να απαντήσει, αλλά Καββαδίας και Λεμονής, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα ο Πουρσανίδης να κάνει το 3-0 στο 40ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να παν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και ο Δολιχιακός, έφτασε σε ένα ακόμα τέρμα αυτήν την φορά με τον Στέφανο Σουγλή, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 στο 50’, ενώ ο ίδιος παίκτης, διαμόρφωσε το τελικό 5-0, στο 54ο λεπτό.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μπέλτσιος, Μητούλας, Κουτσογιάννης (55’ Κοντολάρι), Σαπάκος, Ντόκος, Ζιάκος Α.,  Σουγλής Κ., Πουρσανίδης (55’ Τζήκας), Παναγιώτου, Σουγλής Στεφ. (58’ Μαντζάρας).

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Κουσιάς, Μαρούδας (46’ Καβράκος), Καραγιάννης, Σαράντης (64’ Ζιώγας), Κατσιαβριάς, Ευσταθιάδης, Θεοδώρου (75’ Τσιμπουργκινούδης), Σκαπέρδας, Λεμονής, Μέκρας, Καββαδίας.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Παραφέστας, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης