Βαθμολογία

Είχε την ουσία ο Απόλλων Βρυσίων

Ο Απόλλων Βρυσίων κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-3 τον Σ.Σ. Ραψάνης που τα έχει και με την τύχη του αφού είχε 4 δοκάρια και παράπονα… Η Ραψάνη προηγήθηκε στο 15’ όταν ο Βασιλειάδης ύστερα από ατομική ενέργεια έβγαλε τετ α τετ τον Μπούρο και έκανε το 1-0. Στο 25’ είχε δοκάρι ο Βασιλειάδης για τους γηπεδούχους, στο 27’ και στο 28’ τα σουτ του Γκαραγκούνη Γ. έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Στο 35’ ήρθε η ώρα για τα Βρυσιά όταν ο Γιαντσίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Η ατυχία συνέχισε για τους γηπεδούχους με το δοκάρι του Γκαραγκούνη Ν. στο 37’ και το χαμένο τετ α τετ του ίδιου παίκτη στο 47’.

Στο 60’ τα Βρυσιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιαχνή ο Μπουρίκος με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-2. Τα δοκάρια συνεχίστηκαν για την Ραψάνη αφού ο Ντιντής είχε στο 60΄δοκάρι ύστερα από κεφαλιά και στο 70’ ο Σινάνι είχε πάλι δοκάρι.

Για τους φιλοξενούμενους στο 78’ και στο 85’ έχασε δύο τετ α τετ ο Γιαχνής και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει στο 88’ ο Γιαντσίδης ύστερα από προσωπική ενέργεια και έκανε το τελικό 1-3. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στη φάση του 75’ με τον Φαρμάκα και του Ιωάννου στο 78’ ζητώντας και τις δύο φορές πέναλτι.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Ντιντής, Σινάνι Β., Τσούλκας, Βάρσος, Βασιλειάδης, Σινάνι Κ., Γκαραγκούνης Γ. (55’ Σινάν Ε.), Μπούρος (60’ Σινάν Γ.), Φαρμάκας, Γκαραγκούνης Ν. (50’ Ιωάννου).

Απόλλων Βρυσιών (Χρήστος Καρασάββας): Βουβαλούδης. Στεφανής, Καραντάκης, Περτσιάνης, Μπακογιάννης (15’ λ.τ. Βαϊτσης), Μπουρίκος, Γιαντσίδης, Αρβανιτοζήσης, Γιαχνής, Αγγελάκης, Σουλιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Γκαρέλης, Καραθάνος.

Βάσω Γκατζούλη