Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε κανείς

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αμπελόκηπους και Ολυμπιακό Χειμαδίου, για την 4η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι γηπεδούχοι, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, μόλις στο 15ο λεπτό, όταν ο Παλαμίδας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μπλάνας με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το Χειμάδι, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67ο λεπτό, όταν ο Γκοργκόλης, έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Οι Αμπελόκηποι, είχαν ευκαιρίες με τους Παλαμίδα, Ραχωβίτη και Ντε Λα Ρόσα, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, διακρίθηκαν οι 15χρονοι Σούμας και Νούσιος Γ. του Αχ., με τις ενέργειές τους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Χειμαδίου, απένειμαν ανθοδέσμη, στην μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Μόρα, ενώ ευχαριστούν την διοίκηση των Αμπελόκηπων για την φιλοξενία και δεσμεύονται να ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο.

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Βακουφτσής, Γούτος, Τσιόγκας, Καραούλης, Μπλάνας, Δόνος, Μπαμπατζιάς (46’ Ντε Λα Ρόσα, λ.τ.), Ποτόσογλου (70’ Αθανασάκης, λ.τ.), Πεζής (65’ Σγουραλής, λ.τ.), Ραχωβίτης, Παλαμίδας.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Κλέιβι, Δαλαμπύρας, Νούσιος Γ. του Αχ., Τόπης, Γκοργκόλης, Σεβδαλής, Καραντώνης Γ., Νούσιος Γ. του Β., Παλικάρης (65’ Τσαγκούλης), Λίταινας Αντ. (80’ Λίταινας Στ.), Ζησόπουλος Χρ. (30’ Σούμας).

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Νατσιούλας, Μακρής.

Γιώργος Μητσιούλης