Βαθμολογία

Μοναδικό σόου από Κόκκινο!

Ο Κίσσαβος Συκουρίου σημείωσε τέσσερα γκολ στο τελικό 1-4 επί της Προοδευτικής Ανάβρας και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του. Από πολύ νωρίς στο 2’ άνοιξε τον…χορό ο Γιάννης Κόκκινος όταν το σουτ του από 35 μέτρα βρήκε δίχτυα. Στο 10’ η Ανάβρα έφερε το ματς στα ίσα όταν ο Κορδαλής έκανε τη σέντρα και ο Χαλκιάς με ωραίο σουτ το 1-1.

Στο 42’ ο Ανδρώνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και το 1-2. Στο 60’ ο Κόκκινος συνέχισε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-3 και στο 75’ πέτυχε και το τρίτο προσωπικό του γκολ όταν ύστερα από πάσα του Πικούλη μέσα από την περιοχή με πλασέ έκανε το τελικό 1-4.

Για το Συκούριο οι Κουκουτσέλος και Πικούλης έχασαν ευκαιρίες και για την Ανάβρα ο Κουρούκας στο 30’ και στο 60’ θα μπορούσε να είχε πετύχει κάτι καλό για την ομάδα του.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Χρηστούλας): Γιαννακούλης, Μαλιάρας, Χαϊδούλης, Γιαννουλέας Κ., Χονδροδήμος, Δεσπόπουλος Γ., Γκιόσι, Κορδαλής, Χαλκιάς, Κουρούκας, Κότσιας (46’ Δεσπόπουλος).

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης, Τσάκε, Αλμυρούλης, Γκανάτσιος, Ανδρώνης (46’ Δεληγιάννης), Κυριάκος, Κόκκινος, Κουκουτσέλος (46’ Τασιός), Κάτσας, Πικούλης (80’ Τζατζάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Παπαδημητρίου, Καραμπούλας.

Βάσω Γκατζούλη