Βαθμολογία

Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Α1’ ΕΠΣΛ;

Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να έχει φτάσει στα ύψη, λόγω των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το πρωτάθλημα, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, όπου οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν φέτος, θα αρχίσουν να κάνουν την διαφορά.

Η πρωτοπόρος, στον βαθμολογικό πίνακα, ομάδα των Νέων Καρυών/Ολύμπικ, αυτήν την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της, επομένως, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Όλυμπο Γόννων, που αγωνίζεται στο Αργυροπούλι, απέναντι στην τοπική Δόξα, να πάρει κεφάλι στην βαθμολογία.

Η Λάρισα 2012, που έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής, θα αγωνιστεί στην έδρα του Αστέρα Τυρνάβου, ενώ επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει να κάνει το Συκούριο, που μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θα παίξει μέσα στην Ανάβρα, με αντίπαλο της τοπική Προοδευτική.

Τέλος, μέσα στην Ραχούλα θα δοκιμαστούν τα Βούναινα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το παιχνίδι ανάμεσα σε Αμπελόκηπους και Ολυμπιακό Χειμαδίου, με τις δύο ομάδες να έχουν κατακτήσει τα πρώτα τους τρίποντα στο πρωτάθλημα, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ.

Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015 (16:00)

Α1’ ΕΠΣΛ

Αμπελόκηποι-Ολυμπιακός Χειμαδίου

Παναγροτικός Νίκαιας-Φιλοκτήτης Μελιβοίας

Σ.Σ. Ραψάνης-Απόλλων Βρυσιών

Αστέρας Τυρνάβου-Λάρισα 2012

Δόξα Αργυροπουλίου-Όλυμπος Γόννων

Προοδευτική Ανάβρας-Κίσσαβος Συκουρίου

Δόξα Ραχούλας-Βούναινα

Δολιχιακός-Ελευθεραί

Ρεπό: Νέες Καρυές/Ολύμπικ