Βαθμολογία

«Άλωσε» την Μελιβοία το Χειμάδι

Την έκπληξη της 3ης αγωνιστικής στην Α1’ ΕΠΣΛ, έκανε ο Ολυμπιακός Χειμαδίου, που πέρασε με το νικηφόρο 2-3 μέσα από το γήπεδο της Μελιβοίας, επικρατώντας έτσι του τοπικού Φιλοκτήτη.

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με τον Καπετάνιο, στο 25’, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 27’, όταν ο Γιώργος Καραντώνης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 36’ ο Ντούμος έβαλε και πάλι μπροστά τον Φιλοκτήτη, με το 2-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Ο Φιλοκτήτης, επίσης, είχε και δύο δοκάρια με τον Ρέντζα και τον Καπετάνιο.

Στο δεύτερο μέρος, το Χειμάδι ισοφάρισε και πάλι, αυτήν την φορά με τον Τσιαγκούλη, που στο 75’, έκανε το 2-2. Το τελικό 2-3, διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Γιώργος Καραντώνης, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα και χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Φιλοκτήτης έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Δρυστέλας, Γκουντάρας Νικ., Πλατσάς, Ρέντζας, Παπαηλίας, Μπουζώνας, Γεωργούλας, Ντούμος (80’ Τσιαγκάλης), Γκουντάρας Ηλ., Πασιάς Δ. (70’ Πασιάς Παν.), Καπετάνιος.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Φραχόλι, Σεβδαλής, Τόπης, Νούσιος Γ. του Α., Δαλαμπύρας (65’ Καραντώνης Λ.), Γκοργκόλης, Νούσιος Γ. του Β., Λίταινας Σπ. (52’ Τσιαγκούλης), Λίταινας Αντ. (75’ Ζησόπουλος), Καραντώνης Γ., Τσιάκος.

Διαιτητής: Γρηγοριάδης Βοηθοί: Καραθάνος, Δεδικούσης.

Γιώργος Μητσιούλης