Βαθμολογία

Τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα των Νέων Καρυών/Ολύμπικ, που κέρδισε στην έδρα της με σκορ 3-0, τον Σ.Σ. Ραψάνης και συνέχισε να προπορεύεται στην βαθμολογία. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι και τα τρία τέρματα της ομάδας του Γιώργου Λιάπη, σημειώθηκαν μέσα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι, έκαναν φιλότιμες προσπάθειες και απείλησαν κυρίως με τους Ιωάννου, Κούμε και Τζέβρι Σινάν. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι έχουν παράπονα από την διαιτησία, η οποία θεωρούν ότι τους ανέκοψε σε κάποιες προσπάθειές τους. Μάλιστα, ο διαιτητής του παιχνιδιού, απέβαλε τον προπονητή του Σ.Σ. Ραψάνης επειδή διαμαρτυρήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, όταν το παιχνίδι έφτασε στο 80’, ο Τσιρβούλης άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους», ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μήλιος. Μάλιστα, σημείωσε και χατ-τρικ, όταν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Νέες Καρυές/Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Σιδέρης, Σέντζας, Περδίκης, Καψαλός, Τσουρής (63’ Μήλιος), Τσινούδης, Μανώλης, Κανάκης (86’ Ζουμπελούλης), Τσιρβούλης, Σπανός (81’ Γκούγκλας).

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καρυώτης, Τσούλκας, Ιωαννίδης (46’ Κούμε), Γκαραγκούνης Γ., Σινάνι Β., Σινάν Ερ., Σινάνι Κ., Βασιλειάδης, Σινάν Τζ. (81’ Γκαραγκούνης Ντ.), Μπούρος, Ιωάννου (82’ Νανούλης).

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Νατσιούλας, Τσακνάκη.

Γιώργος Μητσιούλης