Βαθμολογία

Η Ραχούλα άξιζε και πήρε τη νίκη!

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από συνεχιζόμενη και έντονη βροχή, η Δόξα Ραχούλας κατάφερε να πάρει το «διπλό» στην έδρα του Ελευθεραί, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 0-2. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς και σίγουρα αυτό δεν βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές απουσίες και σίγουρα το άλλοθι να είναι και ιδιαίτερα κουρασμένοι μιας και έδωσαν το νικηφόρο παιχνίδι κυπέλλου την περασμένη.

Η Ραχούλα είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, φαινόταν να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να μην της λείπει η δύναμη για να αναμετρηθεί με τον αντίπαλο.

Αυτή τη φορά θεωρούμε πως η Δόξα Ραχούλας έπαιξε σαν ομάδα και κατάφερε να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Από πολύ νωρίς στο 20’ ο Κουμπόλι αν και από πλάγια θέση κατάφερε να κάνει ένα καλό σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 32’ ο ίδιος παίκτης έδωσε όμορφη πάσα στον Δημόπουλο, τον οποίο όμως ανέτρεψε ο Σαράντης, έτσι δόθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Αργυρακούλης και έκανε το 0-1. Δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους ήταν στο 40’ και 45’ με τον Καββαδία, στις οποίες είπε όχι ο Ζεϊμπέκης.

Στην επανάληψη και πολύ νωρίς στο 50’ Δημόπουλος και Κουμπόλι έκαναν το ένα – δύο, ο τελευταίος έδωσε στον Αργυρακούλη και αυτός με όμορφο πλασέ έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και το 0-2.

Όσο περνούσε η ώρα και η βροχή δεν είχε σταματήσει ποτέ, φαινόταν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα δύο γκολ η Ραχούλα και το Ελευθεραί αδύναμο να αντιδράσει.

Στο 83’ δυνατό σουτ του Ευστρατίου με υπερένταση έπιασε ο Ζεϊμπέκης, στο 87’ ο Δημόπουλος «έσπασε» όμορφα την μπάλα στον Τέγο και αυτός το σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 92’ ο Καββαδίας το μονοκόμματο σουτ και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Κουσιάς, Μαρούδης Ν. (46’ Φανίδης), Κατσαβριάς, Ευσταθιάδης, Σαράντης, Καραγιάννης, Σκαπέρδας (63’ Λεμονής), Μέκρας Γ. (87’ Καβράκος), Ευστρατίου, Θεοδώρου, Καββαδίας.

Δόξα Ραχούλας (Άρης Πατσής): Ζεϊμπέκης, Ζητούνης, Θεοχαρούλης, Βλησσαρούλης, Διαμπαντής, Τσέλιγκας, Κουρμπάτι (60’ Γκούγκουρας), Τέγος, Δημόπουλος, Κουμπόλι (75’ Κόγιος), Αργυρακούλης (87’ Τζανακούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Γιάντσης, Γκόγκος.