Βαθμολογία

Πήρε μπρος ο Δολιχιακός

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει ο Δολιχιακός, που στην 3η αγωνιστική, κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-1 της Προοδευτικής Ανάβρας κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο του τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με το «καλημέρα», όταν μόλις στο 4ο λεπτό ο Θεοδωράκης σημείωσε το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Κώστας Σουγλής, έκανε το 2-0 στο 48’, ενώ στο 54’ ο Θεοδωράκης με δεύτερο προσωπικό τέρμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 80’, ο Παπακωνσταντίνου, έκανε το 4-0, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Ανάβρας, ήταν να μειώσει σε 4-1, δύο λεπτά αργότερα, με τον Κουρούκα, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μπέλτσιος, Θεοδωράκης (75’ Ζιάκος Δ.), Κουτσογιάννης (75’ Μπόλης), Σαπάκος (70’ Κότυλης), Σουγλής Στ., Ζιάκος Α., Παπακωνσταντίνου, Ντόκος, Σουγλής Κ., Παναγιώτου.

Προοδευτική Ανάβρας: Ανδρίτσος (65’ Ζαχαράκης Φ., λ.τ.), Μαγαλιούλης (60’ Αγγλόπουλος), Χαϊδούλης, Χονδροδήμος, Δεσπόπουλος, Γιαννουλέας, Μαλλιάρας, Κώτσιας, Κουρούκας, Χαλκιάς, Βλάχος (70’ Ζαχαράκης Παντ.).

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Διαμαντής, Μίχος.

Γιώργος Μητσιούλης