Βαθμολογία

Σόλο Τσανά στα Βούναινα

Επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα τα Βούναινα, που το απόγευμα του Σαββάτου, κέρδισαν με σκορ 3-1 την Δόξα Αργυροπουλίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ και από ότι φαίνεται άφησαν οριστικά πίσω τους την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αστέρα Τυρνάβου.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και προηγήθηκαν στο σκορ, με τον Ριζούλη, που σημείωσε το 0-1 στο 25ο λεπτό, είδαν στην συνέχεια τους γηπεδούχους, όχι μόνο να ισοφαρίζουν, αλλά να κάνουν και την ανατροπή, έχοντας σε πολύ μεγάλα κέφια τον Τσανά, που πέτυχε μάλιστα και χατ-τρικ. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Τσανάς, ισοφάρισε για τα Βούναινα, κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τσανάς σκόραρε και πάλι, στο 62’ βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ. Τέλος, να σημειωθεί ότι το Αργυροπούλι, έχει αρκετά παράπονα από τον 2ο βοηθό του παιχνιδιού, καθώς θεωρεί ότι το γκολ ισοφάρισης των Βουναίνων, προήλθε από θέση οφσάιντ, ανέκοψε καθαρή προσπάθεια για γκολ της Δόξας, ενώ δεν έδωσε και πέναλτι για χέρι στην ομάδα του Νίκου Παπανικολάου.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Ακρίβος, Αγγλόπουλος Γ., Τσαπράζης Στ., Φαρμάκας, Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Μαρβατάι (46’ Χατζηλιάδης Γ.), Χατζηλιάδης Σ., Τριτόπουλος (85’ Αγγλόπουλος Λ.).

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσεβάνος Σ. του Αλκ., Μπαχτσεβάνος Σ. του Χρ., Πέρπερας, Δεμέστιχας, Καρράς, Τσούτσας, Ριζούλης, Μπέλτσιος (78’ Κουτσιανικούλης), Χαρισούλης (65’ Ντιντόκας), Βλιώρας (46’ Μπούζο), Γωγάκος.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Δεληγιάννη, Νίτσας.

Γιώργος Μητσιούλης