Βαθμολογία

Σ/Τ παραχώρησε η διοίκηση του ΓΣΛ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Την Συνέντευξη άνοιξε ο πρόεδρος του Γ.Σ.Λ. κ. Κατέρης ο οποίος είπε ότι ο Γ.Σ.Λ. με την φετινή του αναβίωση θεωρεί χρέος του προς τον αθλητισμό και την κοινωνία να συμβάλλει τα μέγιστα. Η διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα με τον ΑΡΗ είναι για τα παιδιά της πόλης μας και είναι πολύ σημαντικό οι συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Το λόγο μετά πήρε το μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ.Λ. κ. Κουκουράβας ο οποίος ανέπτυξε όλο το σχεδιασμό της εκδήλωσης και τα διαδικαστικά ενώ επεσήμανε το γεγονός ότι το εισιτήριο για όποιον θέλει να παρακαλουθήσει τον αγώνα ανέρχεται στα 5ευρώ και 3ευρώ για αυτούς που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή αλλά αδυνατούν να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Κωσταρόπουλος ο οποίος επεσήμανε την σημαντικότητα τέτοιων ενεργειών και την βοήθεια που θα παράξει για τα παιδιά της πόλης μας αυτή η εκδήλωση.

Τη Συνέντευξη Τύπου ολοκλήρωσε ο πρώτος πολίτης της πόλης μας, ο Δήμαρχος κ. Καλογιάννης κάνοντας ΚΑΛΕΣΜΑ στον κόσμο να στηρίξει το εγχείρημα γιατι θα είναι καλό για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας.

Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ακόμα ο αντιπρόεδρος της ομαδας του Γ.Σ.Λ. κ. Βουτσιλάς, ο Υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Λαρισαίων κ. Ψύχας και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing του Γ.Σ.Λ. κ. Σταυρίδης.

Για λογαριασμό του Άρη η επιστολή που στάλθηκε ανέφερε τα εξής: "Είναι μεγάλη μας χαρά που θα δώσουμε αυτόν τον φιλικό αγώνα για έναν ανθρώπινο σκοπό και αποδεχτήκαμε τη σχετική πρόσκληση χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Άρης ήταν και παραμένει ομάδα με έντονη κοινωνική δράση και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θεματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, τα οποία αποτελούν το μέλλον της χώρας μας.
Καλούμε τον κόσμο της Λάρισας να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης, για να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση".