Βαθμολογία

Νεοφώτιστοι αλλά θαυματουργοί οι Γόννοι

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Όλυμπος Γόννων στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αυτήν την φορά απέναντι στην Νίκαια και έφτασαν έτσι τους 6 βαθμούς. Και μπορεί η ομάδα του Αχιλλέα Μάντζιαρη να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, ωστόσο, μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μόλις στο 15ο λεπτό, ο Ζάρρας έκανε ένα σουτ, ο Σαρακατσάνης απέκρουσε αρχικά και στην επαναφορά, ο επερχόμενος Τσούγιας άνοιξε το σκορ για τους Γόννους, κάνοντας το 0-1.

Στην συνέχεια, το παιχνίδι, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες ευκαιρίες, ενώ ο Παναγροτικός έδειξε να αφυπνίζεται στο δεύτερο μέρος και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις, χωρίς όμως να πετυχαίνει κάτι το ιδιαίτερο.

Τελικά, ο Όλυμπος, έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό αυτών, όταν ο Καλούσης με πλασέ από την μικρή περιοχή, διαμόρφωσε το 0-2, σφραγίζοντας την νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Παντρεμένος, Χονδρονάσιος, Παπακώστας (46’ Σακελλαρίου), Τίκας, Καραφέριας (75′ Ανδρεόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Μπούκας, Χριστοδούλου.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Τσιντζιλώνης (83’ Μαργκεκάι), Γραβάνης, Τσιαπλές, Τσιουτσιούμης, Τσούγιας, Ντόι, Ζάρρας (71’ Σερίφης), Καλούσης, Μάντζιαρης Νικ., Ριζούλης (60’ Καραγκιόζης).

Διαιτητής: Νίτσας Βοηθοί: Ακρίβος, Τσακνάκης.

Γιώργος Μητσιούλης