Βαθμολογία

Δύο στα δύο και συνεχίζουν ακάθεκτες οι Νέες Καρυές

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, σε ισάριθμες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής πήραν οι Νέες Καρυές, που κέρδισαν με σκορ 1-4 τους Αμπελόκηπους και έφτασαν αισίως στους 6 βαθμούς, δείχνοντας πως πρόκειται για μια καλοδουλεμένη ομάδα, που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Στο 30ο λεπτό, ο Σπανός με σουτ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Λιάπη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και δεύτερο τέρμα, όταν ο Τσιρβούλης εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σημειώνοντας το 0-2.

Στο 36’, οι γηπεδούχοι μείωσαν προς στιγμήν, όταν ο Πεζής κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παλαμίδας, κάνοντας το 1-2. Σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι παραπονιούνται για το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν έδειξε κάρτα στον τερματοφύλακα των Νέων Καρυών, Παπαϊωάννου, για το πέναλτι που έκανε στον Πεζή. Παρ’ όλα αυτά, ένα λεπτό πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, αυτήν την φορά με τον Περδίκη, που με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βακουφτσή, διαμορφώνοντας το 1-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και τις Νέες Καρυές να έχουν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, στο 89’ ο Μανώλης μετά από μια σέντρα του Τσινούδη διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης-Ζήσης Χολέβας): Βακουφτσής, Τζιόγκας, Παπαδημητρίου (75’ Κωστομοίρης), Γούτος, Μπλάνας (46’ Ποτόσογλου), Δόνος, Μπαμπατζιάς, Παλαμίδας (46’ Θεοχάρης), Ντε Λα Ρόσα, Πεζής, Αθανασάκης.

Νέες Καρυές/Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Σιδέρης (75’ Ζουμπελούλης), Σέντζας, Περδίκης, Καψαλός, Τσουρής (78’ Γκαντούνας), Σπανός (63’ Χατζής), Κανάκης, Τσιρβούλης, Τσινούδης, Μανώλης.

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Καρδούλας, Λάκης.

Γιώργος Μητσιούλης