Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει η Λάρισα 2012

Το σκορ της ημέρας, σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Χειμάδι, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός, φιλοξένησε την Λάρισα 2012, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ, με τους φιλοξενούμενους, να φεύγουν θριαμβευτές, έχοντας κερδίσει με το ευρύ 2-9 τους αντιπάλους τους.

Μόλις στο 7ο λεπτό, η ομάδα της Λάρισας άνοιξε το σκορ, όταν ο Σωτήρης Νταής, ξεκίνησε μια ατομική ενέργεια από το κέντρο και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σημείωσε το 0-1. Το Χειμάδι, μείωσε προς στιγμήν, στο 9’, με τον Σταύρο Λίταινα σε 1-1, όμως στην αμέσως επόμενη φάση, η Λάρισα 2012 μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξαφάρα. Στην συνέχεια, ήρθε η σειρά των Στρατή και Τσιάκου να σκοράρουν, διαμορφώνοντας το 1-4, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τσιάκος και ο Παναγιώτης Κίτσιος, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 1-6, με τους γηπεδούχους και πάλι να μειώνουν, με τον Αντώνη Λίταινα αυτήν την φορά σε 2-6. Στην συνέχεια ο Τσιάκος έκανε το 2-7, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ, ενώ τον θρίαμβο ολοκλήρωσαν οι Μάντζας και Δημήτρης Κίτσιος, που διαμόρφωσαν τον τελικό 2-9.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Τσικόπουλος, Σεβδαλής, Γκοργκόλης, Δαλαμπύρας, Θεοχαρίδης, Νούσιος, Συράκης (75’ Ζησόπουλος), Σούμας (60’ Γεωργαντάς), Τσιόγκας (67’ Κοντογιάννης, λ.τ.), Λίταινας Στ., Λίταινας Αντ.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Πατέτσος, Φλώρος Χρ., Ξαφάρας (65’ Φλώρος Παν.), Φλώρος Αντ. (70’ Θεοδώρου), Ζαφειρίου, Δόνος, Νταής, Τσιάκος, Κίτσιος Παν. (46’ Μάντζας Α.), Κίτσιος Δ., Στρατής.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Νίκζας, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης