Βαθμολογία

Αστέρας πέντε αστέρων

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Αστέρας Τυρνάβου το παιχνίδι του απέναντι στα Βούναινα, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, μιας και κέρδισε τους αντιπάλους του, με το ευρύ 5-0, κατακτώντας έτσι το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και φτάνοντας τους 4 πλέον βαθμούς, μετά και την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην πρεμιέρα, μέσα στην Ραχούλα, με αντίπαλο την τοπική Δόξα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητά τους, κατάφεραν να διαμορφώσουν διαφορά ασφαλείας στο σκορ από πολύ νωρίς, ενώ στην συνέχεια, και με την κούραση εμφανή για την ομάδα των Βουναίνων, πέτυχαν κι άλλα τρία τέρματα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την θριαμβευτική νίκη για την ομάδα τους.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ, όταν ο Παναγιώτης Πάσιος, βγήκε τετ-α-τετ με τον Ματούλα, τον οποίο κατάφερε να νικήσει και να γράψει το 1-0 για τον Αστέρα. Στο 18’, ο Σπύρος Γκαραγκούνης, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, σημειώνοντας το 2-0 και δίνοντάς της παράλληλα μια διαφορά ασφαλείας στο σκορ, θέτοντας έτσι τις βάσεις για την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο, τα Βούναινα, είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Αγγλόπουλο και Σάββα Χατζηλιάδη, ενώ κατάφεραν να πετύχουν και ένα τέρμα, με τον Τσανά, στο 10ο λεπτό, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας, έφτασε και σε τρίτο γκολ, όταν στο 65ο λεπτό ο Γιώργος Μπαντής, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος σημείωσε το 3-0. Στο 83’, ο Λευτέρης Γκαραγκούνης, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 για την ομάδα του, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παναγιώτης Πάσιος, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αστέρας Τυρνάβου (Παναγιώτης Πάσιος): Μπαντής Χρ., Πάσιος Α., Φουντούνας, Γαλάνης, Γκαραγκούνης Χ., Καρακώστας, Γκαραγκούνης Σπ. (56’ Γκαραγκούνης Ελ.), Πάσιος Β. (62’ Λάζος), Πάσιος Παν., Μπαντής Γ. (79’ Τάκης), Τσακίρης Κ.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Ματούλας, Τριτόπουλος, Ακρίβος, Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Μαρβατάι (67’ Χατζηλιάδης Κ.), Αγγλόπουλος (46’ Φαρμάκας), Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Χασιώτης, Παλαμίδας.