Βαθμολογία

Δεν πήρε κανείς την… Δόξα!

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο… Δόξες δεν έβγαλε νικητή (0-0). Στο ξεκίνημα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Κόκορα που έφυγε πέρυσι από τη ζωή, καθώς ο αείμνηστος ήταν για πολλά χρόνια παίκτης και ιδρυτικό μέλος του Αργυροπουλίου.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες πήγαν το παιχνίδι στη δύναμη. Από μία καλή στιγμή και για τις δύο. Στο 30’ το Αργυροπούλι με τον Μπέλτσιο ο οποίος εκτέλεσε ένα καταχτυπημένο κόρνερ, συρτό, χαμηλό από αριστερά, με υπερένταση έδιωξε ο Ζεϊμπέκης.

Στο 35’ για την Ραχούλα ο Δημόπουλος βγήκε τετ α τετ απέκρουσε θεαματικά ο Ζεϊμπέκης. Στην επανάληψη προσπάθησαν η κάθε ομάδα από την μεριά της για κάτι καλύτερο. Έτσι στο 55’ κόρνερ για το Αργυροπούλι με τον Ριζούλη να το εκτελεί, προσποιήθηκαν αρχικά ο Βλιώρας και μετά ο Δεμέστιχας, στη συνέχεια ο Μπέλτσιος πλάσαρε από το χώρο του πέναλτι, απέκρουσε ο Ζεϊμπέκης.

Στο 70’ η τελευταία καλή στιγμή για το Αργυροπούλι, ήταν όταν ο Ριζούλης έβγαλε τετ α τετ τον Μπέλτσιο, αυτός πλάσαρε και η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Από την Ραχούλα τελευταία φάση στο 84’ όταν ο Δημόπουλος έκανε το πλασέ όμως ο Ζεϊμπέκης δήλωσε και πάλι παρών.

*Στον πάγκο του Αργυροπουλίου, βοηθός προπονητή είναι ο γνωστός παίκτης Νίκος Σακελλαρίου.

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ., Δεμέστιχας, Γκατζούλης Π., Μπαχτσιβάνος Σ., Καρράς, Τσούτσας, Πέρπερας, Ριζούλης, Μπέλτσιος, Πίγκας (65’ Ντιντόκας Γ.), Γωγάκος, Βλιώρας (60’ Γουναράς).

Δόξα Ραχούλας (Άρης Πατσής): Ζεϊμπέκης, Κουρμπάτι, Θεοχαρούλης Μ., Τσέλιγκας, Διαμάντης, Τσακαβίτης, Αργυρακούλης, Τέγος, Δημόπουλος (85’ Μανταλιάς), Κουμπόλι (82’ Μηταλούλης), Τζάνακας (70’ Σταμπολάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Παπαδημητρίου, Πατέτσος.

Βάσω Γκατζούλη