Βαθμολογία

«Διπλό» στο 92’ για το Ελευθεραί!

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα (13/9) στο γήπεδο της Ανάβρας ανάμεσα στην τοπική Προοδευτική και το Ελευθεραί. Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στο 92’ στο τελικό 1-2 που ήρθε μάλιστα με ανατροπή!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και μάλιστα με αρκετό κόσμο που είχε γεμίσει το γήπεδο (υπήρχαν φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες). Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι, πίεσαν το Ελευθεραί και μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν και ένα γκολ στο 19’. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 45λεπτο δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο, παρόλα αυτά κατάφεραν στο 39’ να φέρουν το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη όμως τα δεδομένα άλλαξαν και το Ελευθεραί του Κώστα Ταξιάρχη ανέβασε στροφές και κατάφερε έστω και στην εκπνοή του ματς να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει το πρώτο τρίποντο. Από την άλλη η Ανάβρα δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή εκτός από κάποιες εξαιρέσεις.

Στο 19’ απευθείας φάουλ εκτέλεσε ο Σιμούλης με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κουσιά (1-0). Είκοσι λεπτά αργότερα ο Θεοδώρου με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε στην περιοχή και λίγο αριστερά και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 66’ σέντρα του Φανίδη η μπάλα βρήκε το δοκάρι! 13 λεπτά πριν το τέλος ο Κουρούκας έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 85’ ο Μέκρας Γ. για το Ελευθεραί είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε.

Και εκεί που όλοι νόμιζαν πως το ματς τελείωσε και οι δύο ομάδες θα μοιραζόταν τους βαθμούς, στο 92’ ο Καραγιάννης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλα πανηγύρια!

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Χριστούλας): Ανδρίτσος, Αγγλόπουλος, Χαϊδούλης, Χονδροδήμος, Δεσπόπουλος, Γιαννουλέας, Σιμούλης, Παρλάντζας (20’ λ.τ. Κώτσιας), Μαλιάρας, Κουρούκας, Χαλκιάς (58’ Βλάχος).

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Φανίδης, Ευστρατίου, Σαράντης (81’ Κατσαβριάς), Μέκρας Χ., Καραγιάννης, Ευσταθιάδης, Σκαπέρδας, Καβράκος (46’ Λεμονής – 72’ Μέκρας Γ.), Θεοδώρου, Καββαδίας.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Κυρίτσης, Δεληγιάννη.