Βαθμολογία

Στόχος η κορυφή του… Ολύμπου!!!

Ξεκίνησε και για φέτος την προετοιμασία του ο Όλυμπος Αιγάνης, που για ακόμα μια χρονιά, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως και πέρυσι. Την χρονιά που μας πέρασε, η ομάδα της Αιγάνης, ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, όχι τόσο για την βαθμολογική θέση που κατέκτησε, ή τα αποτελέσματα που πήρε, όσο για τις νεαρές ηλικίες των ποδοσφαιριστών της, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα, πως οι άνθρωποι του σωματείου, ποντάρουν πολλά στις νεαρές ηλικίες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Κάτι παρόμοιο όπως δείχνουν τα πράματα, θα γίνει και φέτος για την ομάδα της Αιγάνης, που για ακόμα μια χρονιά ακολουθεί την ίδια συνταγή και δίνει τον πρώτο λόγο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, τόσο από το χωριό, όσο και από την γύρω περιοχή. Αυτό που όλοι θέλουν στην ομάδα, είναι να παίξουν ποδόσφαιρο για να το χαρούν, τόσο αυτοί, όσο και ο κόσμος που θα πάει να τους δει, ενώ δεν αποκλείουν και την περίπτωση της ανόδου, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να γίνεται αυτοσκοπός.

Τα νέα αποκτήματα

Η διοίκηση, για ακόμα μια χρονιά, θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, για ότι κι αν χρειαστεί, ενώ το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, εμπιστεύθηκε στον Νίκο Παναγόπουλο, έναν έμπειρο τεχνικό, που σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά στον Όλυμπο Αιγάνης. Από εκεί και πέρα, η αισιοδοξία και το καλό κλίμα, ήταν εμφανές στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, πριν από την οποία τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός για την καινούρια σεζόν.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Αιγάνης και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας για φέτος, όπως επίσης και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Γιώργος Μπάτζιος (Πρόεδρος): «Στόχος μας να παίξουμε μπάλα»

«Η ομάδα μας φέτος, θα είναι καλύτερα οργανωμένη. Πάνω-κάτω, έχουμε το ίδιο υλικό, με πάρα πολλά μικρά παιδιά. Πάνω σε αυτό, θέλω να κάνω μια παρένθεση και να προσθέσω, ότι έχουμε και δύο παιδικά τμήματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Βέβαια, υπάρχει απειρία στους ποδοσφαιριστές, λόγω της μικρής ηλικίας, αλλά είμαστε καλά οργανωμένοι. Ελπίζουμε, να κατακτήσουμε μια καλή θέση η οποία θα μας οδηγήσει στην μεγαλύτερη κατηγορία. Στόχος μας, είναι να παίξουμε μπάλα, αλλά να μάθουν και οι νεαροί παίκτες ποδόσφαιρο».

Νίκος Παναγόπουλος (Προπονητής): «Νέο ξεκίνημα για τον Όλυμπο Αιγάνης»

«Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω ότι ουσιαστικά γίνεται ένα νέο ξεκίνημα για τον Όλυμπο Αιγάνης, καθώς η ομάδα τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν στο επίπεδο που θα θέλαμε. Έχουν έρθει αρκετά νέα παιδιά, με σκοπό βέβαια πρώτα να φτιαχτεί μια ομάδα, που θα παίζει πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, που θα το ευχαριστιούνται όλοι αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Πρώτο μας μέλημα είναι αυτό. Να φτιάξουμε την ομάδα σωστά, να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, να βλέπουμε την ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι και αν δούμε ότι έχουμε μια καλή κλήρωση στον Όμιλό μας και είναι στις δυνατότητες μας, να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε αποκτήσει δύο παίκτες στο κέντρο, καινούριο τερματοφύλακα και καινούριο σέντερ φορ. Άρα, ουσιαστικά, έχουμε τέσσερις παίκτες, οι οποίοι, προορίζονται για βασικοί. Συγκεκριμένα, αποκτήσαμε τους Κώστα και Παναγιώτη Λιόλιο, Αποστόλη Πουρλιώτη, Λευτέρη Βουγιούκα, Χριστόφορο Ζάχο και Θανάση Βλάχο».

Για τα φιλικά προετοιμασίας: «Έχουμε κλείσει ένα φιλικό παιχνίδι, στις 13 Σεπτέμβρη με τον Ευαγγελισμό. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλα 3-4 φιλικά παιχνίδια. Βέβαια, υπάρχει και το θέμα των εκλογών που υπάρχει στην μέση και δυσκολεύει κάπως τα πράματα. Νομίζω, ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα έχουμε έναν μήνα γεμάτο μπροστά μας και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι, μιας και από σήμερα ξεκινάει η δουλειά, με καθημερινές προπονήσεις».

Σωτήρης Σδούγκας (Ποδοσφαιριστής): «Μια καλή πορεία και ότι προκύψει»

«Αρχικά, εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα, που είναι να κάνουμε μια καλή πορεία το βασικότερο και από εκεί και πέρα, ότι προκύψει και αν μπορέσουμε, να κυνηγήσουμε την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Γιώργος Χριστοδούλου (Ποδοσφαιριστής): «Καλοδεχούμενη η άνοδος αν έρθει»

«Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου, να έχουμε μια καλή χρονιά. Πάνω από όλα να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε τραυματισμούς και να μην χτυπήσουμε. Είμαι χρόνια στην ομάδα και γνωριζόμαστε με όλα τα παιδιά. Από εκεί και πέρα, φέτος, έχουν έρθει και κάποιοι καινούριοι παίκτες, με τους οποίους θα προσπαθήσουμε να γίνουμε σύνολο, να δέσουμε σαν ομάδα, να προσπαθήσουμε και αν έρθει η άνοδος, θα είναι καλοδεχούμενη».