Βαθμολογία

Δυνατή επανεκκίνηση για τον Τοξότη

Νέο ξεκίνημα για τον Τοξότη Λάρισας. Το ιστορικό σωματείο από φέτος θα στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις athletic hall (ΠΕΟ Τρικάλων). Εκεί οι «κόκκινοι» θα μπορέσουν να «χτίσουν» κάτι καλό.

Η ομάδα μπορεί τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στη Γ΄ ΕΠΣΛ, όμως θα επιδιώξει να κάνει μια δυνατή επανεκκίνηση με τον Χρήστο Γκάτα να ηγείται και πάλι της προσπάθειας αυτής.

Χρήστος Γκάτας (Προπονητής): «Θα δουλέψουμε σκληρά»

«Καταρχήν να ευχηθώ υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Τώρα για τον Τοξότη αν και αλλάξαμε κατηγορία, η φιλοσοφία παραμένει ίδια και έχει να κάνει με το να δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια στους «μικρούς» προκειμένου να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Από το 2011 που ξεκινήσαμε αυτό το εγχείρημα, φέτος είναι η καλύτερη χρονιά μιας και επιτέλους αποκτήσαμε το δικό μας «σπίτι» όπου και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε απερίσπαστα με την ακαδημία μας για να προσφέρουμε έργο.

Νομίζω πως πατώντας πλέον γερά στα πόδια, ο Τοξότης θα παραμείνει στις επάλξεις παρά τις δυσκολίες που υφίστανται όλες οι ομάδες. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, θα δουλέψουμε σκληρά με παιδιά νεαρής ηλικίας, κι αν μπορέσουμε να την πλαισιώσουμε με ορισμένους έμπειρους.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για εμάς πως τις επόμενες μέρες ένας παίκτης μας θα μετακομίσει στην ΑΕΛ και μόνο χαρά και ικανοποίηση μας γεμίζει αυτό».

Ραφαήλ Τσακνάκης (Ποδοσφαιριστής): «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

«Μια καινούρια χρονιά ξεκινάει για τον Τοξότη όπου θα στηριχθούμε και πάλι στα νέα παιδιά. Δυστυχώς μετά την περσινή άτυχη χρονιά όπου και «χάσαμε» την κατηγορία, θα μοχθήσουμε όλοι μαζί να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να οδηγήσουμε τον Τοξότη και πάλι στη παραπάνω κατηγορία, κάνοντας τη δική μας αντεπίθεση».

Γιώργος Κορομηλάς (Ποδοσφαιριστής): «Να φέρουμε την αποστολή εις πέρας»

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο το οποίο ευελπιστώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια να μπορέσουμε να φέρουμε την αποστολή εις πέρας που είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία».