Βαθμολογία

Μπαράζ μεταγραφών η Λάρισα ’88

Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Λάρισα ’88, που σιγά-σιγά ξεκινάει την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, στο οποίο θα μετέχει και φέτος. Η ομάδα της Λάρισας, ενισχύθηκε με τέσσερις ποδοσφαιριστές, τόσο νεαρούς, όσο και έμπειρους, με στόχο φέτος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία.

Συγκεκριμένα, απέκτησε τον Γιώργο Κόντη (σ.σ. στην κεντρική φωτογραφία ο εικονιζόμενος στα δεξιά), που για χρόνια ήταν η σημαία της ομάδας και μετά από ένα πέρασμα πέρυσι από Χαρά και Ανθούπολη επέστρεψε στην ομάδα για να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Επιπλέον, ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Ζάχο, που κι αυτός με την σειρά του επέστρεψε, τον Βάιο Πιστάλη από την ομάδα του Ελευθεραί και τέλος, τον Θανάση Τζίνη, από τον Ποσειδώνα.

(Ο Βάιος Πιστάλης, είναι ο εικονιζόμενος δεξιά στην φωτογραφία)

(Ο Θανάσης Τζίνης)

Σίγουρα, πρόκειται για πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, καθώς όπως όλα δείχνουν, φέτος θα ναι η χρονιά της ομάδας της Λάρισας, μιας και διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε η Λάρισα ’88 να ανέβει στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.