Βαθμολογία

Νίκη και πρωτιά την τελευταία αγωνιστική

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Δόξα Υπέρειας, απέναντι στην Ακαδημία Ολύμπικ, στην τελευταία αγωνιστική των αγώνων κατάταξης για την Γ’ ΕΠΣΛ και τερμάτισε έτσι πρώτη στον σχετικό βαθμολογικό πίνακα.

Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Υπέρειας, ήταν καλύτερη και κατάφερε να απειλήσει με τους Κερμελίδη, Δημήτρη Γκατζόγια, Τέμα και Γούναρη. Τελικά, το τέρμα ήρθε λίγο πριν την λήξη, όταν στο 85ο λεπτό, ο Ευθυμιάδης, εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Τασιόπουλος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 1-0.

Από την άλλη, το Ολύμπικ, είχε κάποιες καλές φάσεις και απείλησε κυρίως με τους Μίχο και Ζαχαρή, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάτι περισσότερο στο παιχνίδι.

Δόξα Υπέρειας(Α. Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Μαλέσκα, Ζαχόπουλος, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Τέμα, Γκατζόγιας Δ., Τσούρης Γ., Κερμελίδης(80’ Περιτογιάννης), Τασιόπουλος(90’ Τσούρης Κ.), Γούναρης(90’+2’ Γκατζόγιας Απ.).

Ακαδημία Ολύμπικ(Ν. Λιούπας): Παπαδημητρίου, Αθανασίου, Ψαθάς, Ζουμπελούλης, Γκαντούνας(80’ Ντόκος), Τσουρής, Ζαχαρής, Μήλιος, Χατζηβασιλείου, Κουτσώνης(55’ Μάτος), Μίχος(70’ Βαλασούλης).

Η τελική βαθμολογία

1.Δόξα Υπέρειας 4

2.Αστραπή Δελερίων 2

3.Ακαδημία Ολύμπικ 1

Γιώργος Μητσιούλης