Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Στόμιο, Μελιβοιακός και Μαρμαρίνη οι κερδισμένοι

Πρωτάθλημα παρά την ήττα

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Κέρδισε τον πρωταθλητή

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Έλαφος απέναντι στον Θερμαϊκό Στομίου, στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στην αρχή του παιχνιδιού, όταν ο Ρίζος Οικονόμου σημείωσε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Καρανικόλας έβγαλε μπαλιά για τον Νίκο Χριστοδούλου, που σημείωσε το 1-1.

Στην συνέχεια, η Έλαφος, έχασε ευκαιρίες με τους Καρανιοκόλα και Νίκο Χριστοδούλου, ωστόσο στο 60ο λεπτό, ο Γιάννης Μάνταλος έκανε την ανατροπή, σημειώνοντας το 2-1 για την ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού, η διοίκηση της Ελάφου, παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές.

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Αναγνώστης Σ., Τσατσανάκος, Αποστολάκης, Μάνδαλος, Τζήκας, Καματσέλος, Στογιάννοφ(65’ Αναγνώστου Π.), Χριστοδούλου Ν., Χριστοδούλου Θ., Καρανικόλας.

Θερμαϊκός Στομίου: Δημεράς, Θεοδώρου Ι., Τοπάλης, Σελήνης, Παλάσκας(46’ Καρέντζος), Πολύζος Οδ., Τσιάρας Δ., Ταπατάς Κ., Ταπατάς Γ.(46’ Οικονόμου Χρ.), Οικονόμου Ρ., Αλβανός Κ.

Τεσσάρα την τελευταία αγωνιστική

Ευρεία νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Μελιβοιακός την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην Λάρισα ’88 και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο, τελείωσε ισόπαλο και χωρίς τέρματα. Με την αρχή του δευτέρου όμως, οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με τον Λέτσιο, που έκανε το 1-0. Στο 70’ ο Γκαλιάκης έγινε αποδέκτης μιας σέντρας του Μαλαχτάρη και σημείωσε το 2-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Μιχάλης Παπαρίζος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό, ο Λαδάς.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Πλατσάς, Ρέντζας, Παπαρίζος Ρ., Πασιάς(46’ Γκαλιάκης), Λαδάς, Παπαρίζος Μιχ., Μπάτσικας, Λέτσιος(70’ Γκουντάρας Β.), Γκουντάρας Ι., Μαλαχτάρης.

Δεν την επηρέασε η ήττα

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Ακαδημία Ολύμπικ απέναντι στον Χείμαρρο Μαρμαρίνης, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να μην επηρεάζονται από την ήττα βαθμολογικά.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό, με τον Ζαΐμι, ενώ στις αρχές του δευτέρου μέρους, είχαν και δοκάρι με τον Περδικούλη. Τελικά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 55’ με τον Μήλιο, ενώ στο 62’ πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ψαθάς έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Ολύμπικ, τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γεωργόπουλου στο 75ο λεπτό.

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Κυρίτσης(46’ Θωμόπουλος), Αθανασίου, Ζουμπελούλης, Κύρκος, Τσουρής, Ψαθάς, Μίχος(80’ Πράπας), Γκαντούνας(46’ Γεωργόπουλος), Μήλιος, Χατζηβασιλείου.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Τριανταφύλλου, Μιχαλόπουλος, Ακρίβος, Καλογιάννης, Μάρκου, Μπούζι, Ζαΐμι, Περδικούλης, Αγάς, Νάστος(60’ Μπάτσικας), Μπικάκης.

Κέρδισε αλλά δεν ανεβαίνει

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε η Δόξα Αμυγδαλής στην έδρα της Αιγάνης, ωστόσο δεν θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, με κυριότερη αυτήν του Σδούγκα, που είχε δοκάρι στο 15’, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να πετύχουν το ένα και μοναδικό τέρμα, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Καραφίλι.

Όλυμπος Αιγάνης: Καραμπέκος, Περόι, Χλωρός(55’ Παζάρας), Λαΐνας, Βουγιούκας, Περκέτσι, Γιούλι, Ζαφείρης, Αναγνωστόπουλος, Σδούγκας, Αδάμος(46’ Χατζής).

Δόξα Αμυγδαλής: Δημότσιος, Μπραχελίκα, Κερμελιώτης, Ανδρέου Αγγ.(60’ Νάκας), Τσικούρας, Στεφανούλης(46’ Ντάφος Π.), Ντάφος Ι., Καματέρης(70’ Ανδρέου Δ.), Ντίνας, Παπαδήμος, Καραφίλι.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία την χρονιά

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Αετόλοφος απέναντι στον Ποσειδώνα για την τελευταία αγωνιστική, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά.

Ο Μπαρούτζας άνοιξε το σκορ μόλις στο 38ο λεπτό, με το 1-0 να μένει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χατζάκος έκανε το 2-0 στο 60’, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο 80ο λεπτό.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Ηλιάδης Στ., Στατήρης, Ντελής Αθ., Τζουβάρας Ηλ.(35’ Μπαρούτζας), Λάχο, Παντελιάδης, Ντελής Αντ., Πατέλης(46’ Γεωργοβίτσας), Αργυρούλης(60’ Κασίδας), Χατζάκος.