Βαθμολογία

Θύμισε… πόλο το σκορ στη Νέα Πολιτεία!

Το Μαυροβούνι είχε άγριες διαθέσεις απέναντι στο νεανικό συγκρότημα της Ακαδημίας Πλίτση (2-8) με το σκορ να θυμίζει μάλλον αγώνα πόλο και όχι ποδοσφαίρου!

Της Βάσως Γκατζούλη

Από το πρώτο λεπτό ύστερα από ωραία πάσα του Γουγουλούλη, ο Μπάγκας Αρσένης έκανε με σουτ το 0-1. Στο 7’ και στο 8’ ωραίες αποκρούσεις από τον Σκούρα όταν το σουτ του Γουγουλούλη και το γυριστό ψαλιδάκι του ίδιου έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 10’ ο Μπάγκας Αρσένης με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-2, στο 15’ ωραία ξέφυγε ο Γουγουλούλης και έκανε το 0-3, στο 25’ ο Μπάγκας Αρσένης έβγαλε στον Βαγιούλη και αυτός έκανε το 0-4. Στο 30’ με ατομική προσπάθεια ο Μπάγκας Αρσένης έκανε το 0-5. Στο 40 ο Μαντζαφούλης Χ. με κεφαλιά έκανε το 0-6.

Μείωσε η Ακαδημία στο 55’ με τον Σελλήνη (1-6). Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Μπάγκας Αρσένης έκανε το 1-7. Στο ίδιο λεπτό ο Κατσαβός με σουτ έκανε το 2-7 και στο 75’ ο Βαγιούλης έκανε το τελικό 2-8.

Α. Π. Πλίτση (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκούρας, Σελλήνης (70’ λ.τ. Πατέτσος), Τάκε, Γεράκης, Μπομπότης (20’ Κατσαβός), Δανιλούδης, Κακάμης, Κουτσανούλης, Γκαραγκούνης Β., Πλίτσης, Γκρέτσης (75’ λ.τ. Έξαρχος).

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Γιαννιός, Νότας (46’ Ρίζος), Αθανασίου, Μπάγκας Αχ., Μαντζαφούλης Χ., Ευαγγέλου, Μπάγκας Αρ., Μπατζέλας (75’ Μαντζαφούλης Α.), Βαγιούλης, Τατσέλος, Γουγουλούλης (46’ Βασίλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Κοτούμπας, Παπαχατζής.