Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Ακόμα σκοράρει ο Θερμαϊκός

Εκκωφαντική νίκη του Στομίου-Τα κατάφερε και ο Μελιβοιακός

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Σκόραραν μισή ντουζίνα παίκτες

Ευρεία νίκη με σκορ 9-0 πήρε ο Θερμαϊκός Στομίου, απέναντι στην Φλόγα Ευαγγελισμού, με σκορ 9-0, όμως θα πρέπει να περιμένει ακόμα δύο αγωνιστικές μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο χορός των γκολ, άνοιξε στο 25ο λεπτό, όταν ο Ρίζος Οικονόμου σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Κώστας Αλβανός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους, ο Ρίζος Οικονόμου, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, έκανε το 3-0, ενώ δεύτερο γκολ πέτυχε και ο Κώστας Αλβανός, που στο 50’ έκανε το 4-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Χρήστος Βλούχος σημείωσε το 5-0, ενώ στην συνέχεια, Διονύσης Τσιάρας και Χρήστος Οικονόμου ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 7-0, στο 70ο και 75ο λεπτό αντίστοιχα.

Ο Ντίνος Ταπατάς, έκανε το 8-0 στο 80ο λεπτό, ενώ το τελικό 9-0, διαμόρφωσε ο Αντώνης Θεοδώρου στο 83ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ευαγγελισμού διαμαρτύρεται για το δεύτερο τέρμα που δέχτηκε, καθώς θεωρεί ότι δεν υπήρξε πέναλτι, ενώ έχει και άλλα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Θοεδώρου Ι., Τοπάλης Μ., Αλεξίου(47’ Θεοδώρου Αντ.), Τοπάλης Α., Ταπατάς Κ., Τσιάρας Δ., Οικονόμου Ρ., Πολύζος, Βλούχος(60 Οικονόμου Χρ.), Αλβανός Κ.(55’ Σελήνης Κ.).

Φλόγα Ευαγγελισμού: Καουνάς, Κόκκινος, Τσιάκος, Κορδέλας, Μαντής Παν.(70’ Κούκος), Γεροκώστας, Μαντής Κ., Κίκε, Διαμαντάκης, Μπότσαρης(46’ Μαντής Τρ.), Γιακουβής Κ.(75’ Καραΐσκος).

Διατηρήθηκε δεύτερος με διπλό

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Μελιβοιακός, που κέρδισε με σκορ 0-2 τον Ορφέα, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έχουν κάποια παράπονα από την αντιμετώπιση που είχαν από την διαιτησία, καθώς θεωρούν, πως θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Ρίζος Παπαρίζος με όμορφη ατομική προσπάθεια, σημείωσε το 0-1, ενώ στο 30’ ο Γραμμένος είχε και δοκάρι. Από την πλευρά του, ο Ορφέας είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Κώστα Νότα και Μπουρίτα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μελιβοιακός πέτυχε και δεύτερο τέρμα, σφραγίζοντας την νίκη του, όταν στο 65’ ο Γραμμένος με ατομική ενέργεια κι αυτός σημείωσε το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος, με τους γηπεδούχους ωστόσο να θεωρούν πως το τέρμα αυτό, προήλθε από οφσάιντ.

Ορφέας: Μόσχου, Καϊάρας(46’ Παπαδημητρίου Στ.), Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου Δ., Φαρμάκης, Μπουντής, Μπουρνάκας(75’ Βραχοσάι), Νεχαλιώτης, Νότας Κ., Μπουρίτας(60’ Οικονόμου), Κανελλίδης.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Παπαρίζος Ρ.,Ρέντζας, Γραμμένος Οδ., Λαδάς, Παπαρίζος Μιχ., Γκουντάρας Ι., Νούνε(67’ Γκουντάρας Β.), Μαλαχτάρης, Κανδυλάρης Γ., Πλατσάς.

Σαν Χείμαρρος για την 3η θέση

Ακόμα μια νίκη πήρε ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, που αυτήν την αγωνιστική, κέρδισε με σκορ 1-4 την Έλαφο και διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Ζαΐμι, με ατομική ενέργεια από πλάγια αριστερά άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το 0-1. Στο 17’, ήρθε και δεύτερο γκολ για την Μαρμαρίνη, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Περδικούλη, ένας αμυντικός της Ελάφου, στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας άθελά του το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χείμαρρος έφτασε και σε τρίτο τέρμα, όταν στο 55ο λεπτό, ο Μπατζογιάννης, πήρε την μπάλα από τα δεξιά και έβγαλε μια σέντρα με αποδέκτη τον Ζαΐμι, που δεν αστόχησε και με δεύτερο προσωπικό γκολ, έκανε το 0-3.

Ή Έλαφος, κατάφερε να μειώσει στο 75’ όταν ο Δέλλας με εκτέλεση φάουλ, βρήκε τον Αποστολάκη, που έκανε το 1-3, όμως στο 80’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν κι άλλο γκολ με τον Μπατζογιάννη, που έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Χείμαρρος, είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρους του αγώνα, με τους Τζιούρα και Μπατζογιάννη, στο 25’ και στο 35’ αντίστοιχα.

Έλαφος: Μάνδαλος, Αποστολάκης Γ., Αναγνώστου Ευ., Αναγνώστου Αστ., Τσατσανάκος, Καματσέλος, Χριστοδούλου(80’ Στογιάννοφ), Ζυγογιώργος, Τζήκας, Δέλλας, Μπρούσας.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Τριανταφύλλου, Μιχαλόπουλος, Καρακώστας, Ακρίβος, Αγγέλης, Μπάτσικας(70’ Αγάς), Νταλίπι(80’ Νάστος), Περδικούλης, Ζαΐμι, Μπατζογιάννης, Τζιούρας(75’ Μπικάκης).

Τεσσάρα και τρέχει να προλάβει

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Δόξα Αμυγδαλής απέναντι στον Ποσειδώνα και όπως όλα δείχνουν, θα δώσει αγώνα δρόμου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να προλάβει μια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Ντίνας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το 1-0. Στο 40’, ο Καματέρης με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 50ο λεπτό, ο Ντίνας, με σέντρα-σουτ από πλάγια αριστερά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο 65ο λεπτό ο Ντάφος.

Δόξα Αμυγδαλής: Δημότσιος, Μπραχελίκα, Κερμελιώτης, Ανδρέου Αγγ., Τσικούρας, Στεφανούλης, Παπακανάκης(46’ Αγγελούλης), Ανδρέου Δημ., Ντίνας, Ντάφος, Καματέρης.

Εύκολο απόγευμα, αδιάφορο διπλό

Νίκη με σκορ 1-3 πήρε η Λάρισα ’88 στην έδρα της Αιγάνης, απέναντι στον τοπικό Όλυμπο, σε ένα από τα αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια του Ομίλου.

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, όταν ο Μπαϊράμης έκανε το 0-1, για να ακολουθήσει ο Σκουλίδης πέντε λεπτά αργότερα, όταν σημείωσε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, η Αιγάνη μείωσε στο 55’ με τον Χλωρό σε 1-2, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιούλι είχε και δοκάρι. Τελικά, στο 73ο λεπτό, ο Τατσόπουλος, διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για την Λάρισα ’88, που πήρε έτσι ακόμα ένα τρίποντο.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος(46’ Δήμου), Περόι, Χλωρός, Περκέτσι, Ζάχος, Σδούγκας(60’ Βουγιούκας), Χριστοδούλου(65’ Παύλου), Ζαφείρης, Χατζής, Αναγνωστόπουλος, Γιούλι.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Σδράλης, Καψάλης(50’ Σελήνης), Ναστούδης, Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ., Ντάμαλης, Μπουφίκος, Μπαϊράμης, Σκουλίδης(60’ Τατσόπουλος), Φίλογλου(75’ Πούλιος).