Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Πέρασμα για Δελέρια και Εθνικό Ολύμπου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδιού - Αστραπή Δελερίων 1-2

Δυνατό ήταν το παιχνίδι που έγινε στο Λιβάδι Ελασσόνας, μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι με τον Μεταξιώτη που βρέθηκε τετ α τετ να κάνει το σουτ και να μπλοκάρει ο Κρίτσανος. Στο 6’ ο Ντάμπος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Γεωργάκη. Στο 20’ και στο 30’ για την Αστραπή δύο καλά σουτ του Μπακόλα και του Καρρά πήγαν άουτ. Στο 50’ η Αστραπή έφερε το ματς στα ίσα, με ένα δυνατό σουτ του Κουσιέρα έξω από την περιοχή καις το 60’ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι και έκαναν το 1-2, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Μπακόλα από δεξιά, η μπάλα ήρθε στο κεφάλι του Κουσιέρα και αυτός πέτυχε το γκολ της νίκης. Στο 80’ οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πετύχουν την ισοφάριση όταν ο Μεταξιώτης έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδιού (Γιώργος Καρανίκας): Γεωργούλης, Γκατζούνης, Μπίσμπας, Μπατζάκης, Γεωργάκης, Φτεργιώτης, Γαζέτης, Γκρίζος, Ντάμπος (75’ Τζημαγιώργης), Μεταξιώτης, Γκαβοτάσιος (70’ Καρανίκας Π.).

Αστραπή Δελερίων (Αλέξης Τοκμάκης): Κρίτσανος, Ραψανιώτης, Κουφοδήμος, Ντιντόκας Χ., Μπουλαμάτσης Γ., Γκαμπέτας, Καραλής, Καρράς, Μπακόλας, Κουσιέρας, Μπαρμπής, Γκατζούλης Π. (43’ λ.τ. Παπαδημητρίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας, Δήμου, Τανάς.

Χυρετιακός Δομένικου - Εθνικός Ολύμπου 2-3

Από νωρίς στο ματς προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 18’ όταν ανατράπηκε ο Μπουμπουνάρας και το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 0-1. Στο 20’ και 25’ ο Σανίδας για το Δομένικο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 30’ απάντησαν οι γηπεδούχοι με τον Καραθάνο, που έξω από την περιοχή με σουτ από αριστερά έκανε το 1-1. Στο 40’ ο Εθνικός Ολύμπου με τον Παβιώτη έκανε το 1-2. Στο 42’ ο Μπουμπουνάρας έχασε το τετ α τετ. Οκτώ λεπτά μετά ο Καραγκούνης έκανε το 2-2 με σέντρα – σουτ. Στο 78’ ο Ζήδρος Μ. στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-3. Αξίζει να αναφέρουμε πως από το 23’ και οι δύο ομάδες έπαιξαν με παίκτη λιγότερο οι Φούντας και Συμεωνίδης.

Χυρετιακός Δομένικου (Δημήτρης Ζάγγας): Συμεωνίδης, Κουρδής, Καραγκούνης, Φούντας, Δαλώσης, Ψύρρας, Αλιαπούλιος, Τζιούρβας, Σανίδας (46’ Κυπαρίσσης), Γαλανός (46’ Τσικούρας Π.), Καραθάνος (40’ Τσιανάκας).

Εθνικός Ολύμπου (Ιωάννης Κατσάρας): Νίκου Γ., Μπεχλιβανίδης Π., Γαλανός Σ., Πουρουτίδης Ε., Πουρουτίδης Η., Συμεωνίδης, Κόντος, Παβιώτης, Ζήδρος Μ., Φλώρος Ν. (68’ Γκόγκορας), Μπουμπουνάρας (68’ Ασιχίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μπατάλη, Ζήγρα.

*Το athleticlarissa.gr εύχεται στην οικογένεια του Εθνικού Ολύμπου και ιδιαιτέρως στον Πατήρ Ιωάννη Κατσάρα να του ζήσει το 5ο του παιδί, κόρη (Αριστέα – Νεκταρία) που το Σάββατο το μεσημέρι έκανε την βάπτιση στην εκκλησία του Αγίου Αρσενίου στην Ελασσόνα, όπου παρευρέθησαν φίλοι και εκλεκτοί για το μυστήριο. Του ευχόμαστε ολόψυχα να του ζήσει.