Βαθμολογία

Ανεβαίνει συνέχεια η Αστραπή Δελερίων

Η Αστραπή Δελερίων πήρε ένα ακόμη τρίποντο την Μεγάλη Τετάρτη σε εξ’ αναβολής ματς για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα για την 18η αγωνιστική επικράτησε με σκορ 1-3 στο «Γ. Μητσιμπόνας Β’» του Προμηθέα και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, σημείωσαν τρία γκολ και στο φινάλε πήραν μια δίκαιη νίκη. Από την άλλη οι «μικροί» του Προμηθέα ανέβασαν στροφές στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο, παρά μόνον να σημειώσουν το γκολ της τιμής.

Στο 33’ ο Μπακόλας πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε και μέσα στην περιοχή, σουτ στην απέναντι γωνία 0–1. Στο 38’ ο Καρράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ 0–2. Στο 56' ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Παπαδόντας κάθετη στον Οσμάνι που ψύχραιμα μείωσε σε 1–2. Στο 90+1' ο Κουσιέρας μέσα από την περιοχή με σουτ 1–3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Προμηθέας (Γιώργος Λούτσος): Ανδρέου, Ψύρρας, Δημεράς, Αθανασίου, Κουτσογιαννούλης, Γιαννιός, Οσμάνι, Καρκαντζιάς, Πατσιούρας, Χατζηκαμαγιάννης, Παπαδόντας.

Αστραπή Δελερίων (Αλέξης Τοκμάκης): Κοκκαλάρας, Κουφοδήμος (68' λ.τ. Σοφός), Σκουλαρίκης (36' Μπαρμπής), Ντιντόκας, Μπουλαμάτσης, Γκαμπέτας, Ραψανιώτης, Καρράς, Μπακόλας, Κουσιέρας, Καραλής (61' Παπαδημητρίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Τσιρογιάννης, Ραμάϊ.