Βαθμολογία

Εύκολο πέρασμα για τους Αμπελόκηπους!

Με σκορ 0-4 οι Αμπελόκηποι συνέχισαν δυναμικά προς την Α1 ΕΠΣΛ, αφού δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Δήμητρα Αγιάς. Το πρώτο 20λεπτο η Αγιά είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Σαμαρά και τον Γιουρέλι. Στο 25’ οι Αμπελόκηποι με τον Μπαμπατζά που πλάσαρε άνοιξαν το σκορ (0-1), από κάθετη πάσα του Χιούσα.

Στο 27’ ωραίος συνδιασμός του Μπαμπατζά με τον Τσάκε Ερ., ο τελευταίος έβγαλε στον Μαυροδήμο, που με το σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 40’ ύστερα από κόρνερ του Τριτάρη, πετάχτηκε ο Μαυροδήμος και έκανε το 0-3. Στο 65’ από λάθος της άμυνας επωφελήθηκε ο Τριτάρης Β. και έκανε το τελικό 0-4. Πολλά χαμένα τετ α τετ για τους φιλοξενούμενους με τους Τριτάρη, Μπαμπατζά και Μαυροδήμο. Δοκάρι στο 35’ για την Αγιά με τον Σαμαρά.

Δήμητρα: Στάμος, Σταμούλης, Χαϊδούσης, Πότσης, Μηλωνάς, Αντωνίου (8’ λ.τ. Γιουρέλης – 70’ Γιαννάκης), Φλώρος, Γιαννάκης, Καραντάνος, Σαμαράς, Τσαγκαλάς.

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας (70’ Παπαδημητρίου), Τσάκε Ερ., Κουσιάς, Μπλάνας, Δόνος, Μαυροδήμος (80’ Θανάς), Ποτόσογλου, Χιούσα (75’ Ποντίκας), Μπαμπατζάς, Τριτάρης Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος Φ., Κομισόπουλος Σ., Σκέτος Τ.

Βάσω Γκατζούλη