Βαθμολογία

Το ντέρμπι κρίθηκε στις καθυστερήσεις στην Ελάτεια!

Το παιχνίδι στην Ελάτεια, κόντρα στο Καλοχώρι δεν ανέδειξε νικητή αφού έληξε 1-1. Και οι δύο ομάδες που είναι στην 1η θέση, εδώ και τέσσερις αγωνιστικές έχουν αλλάξει κατηγορία. Εκείνο που απομένει είναι καθαρά θέμα γοήτρου ποια ομάδα θα είναι και πρωταθλήτρια την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Πραγματική γιορτή ήταν το ποδόσφαιρο την περασμένη Κυριακή το ματς στην Ελάτεια. Οι φίλαθλοι κατέκλισαν το γήπεδο και περίπου 150 φίλαθλοι ήταν εκεί.

Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές τους αποζημίωσαν αφού παίχθηκε ένα καλό ματς με ευκαιρίες και δύο γκολ, ένα για την κάθε ομάδα.

Στο 5’ χαμένο τετ α τετ του Παναγιώτη Φουσίκα. Στο 15’ επίσης ο Μουσταφά έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στην επόμενη φάση το Καλοχώρι διαμαρτύρεται για το γκολ του Ηλιάζι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 20’ καλό σουτ του Φουσίκα απέκρουσε ο Καραναστάσης. Πέντε λεπτά μετά ο Σπύρος Γκαραγκούνης έστειλε το σουτ άουτ.

Ενώ στο 50’ πολύ καλό σουτ του Μάριου Λίταινα, μπλόκαρε ο έμπειρος τερματοφύλακας Καραναστάσης. Στο 60’ Σαμέτ Μουσταφά έκανε το πλασέ η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

70’ και 80’ χαμένες ευκαιρίες από τον Φουσίκα. Στο 72’ την κεφαλιά του Δημητρώφ εξ’ επαφής έβγαλε ο Παπαναστασίου.

Ενώ στο 75’ ο Σαμέτ από το σημείο του πέναλτι αστόχησε. Στο 91’ το Καλοχώρι άνοιξε το σκορ ύστερα από ωραία προσπάθεια του Λιόν Μουράνι, απέκρουσε με αυτοθυσία προσωρινά ο Καραναστάσης, ο Δάκτυλας όμως πετάχτηκε και με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1.

Την τελευταία λέξη είπε η Ελάτεια στο 93’ όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Τάκης και ο Μουσταφά με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Καραναστάσης, Γκαραγκούνης Ν., Ζάρρας Γ. (76’ Διαμαντάκης), Γκαραγκούνης Γ., Ζάρρας Β., Γκαραγκούνης Χ., Λάζος, Τσιτώτας (75’ Πανδρεμένος), Γκαραγκούνης Σ. (46’ Δημητρώφ), Τάκης Π., Μουσταφά.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Στραβέλας, Ηλιάζι (78’ Μουράνι), Νταμπαλέτσιος (65’ Μπλούφας), Καραντώνης, Τσιρώνης, Λίταινας Μ., Δάκτυλας, Δούρος (90’ Έξαρχος Α.), Νούσιος (46’ Έξαρχος Γ.), Φουσίκας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ